Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL TIGRA B GUMISZŐNYEG (2004-2010)
OPEL TIGRA B GUMISZŐNYEG (2004-2010)
10 990 Ft
10 090 Ft

OPEL TIGRA B GUMISZŐNYEG (2004-2010)

OPEL TIGRA B GUMISZŐNYEG (2004-2010)
OPEL TIGRA B (2004-2010) GUMISZŐNYEG
OPEL TIGRA B (2004-2010) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
Az Opel Tigra B gumiszőnyeg tökéletes választás az autó belső terének védelmére és esztétikus kialakítására. A termék speciálisan kialakított a 2004-2010 között gyártott Opel Tigra B modellekhez, így tökéletes illeszkedés és védelem biztosítása mellett gond nélkül használható.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus kinézetét és funkcionalitását. Az anyag kialakításának köszönhetően a szennyeződések könnyen letörölhetőek róla, és bármikor könnyedén kiszedhető a járműből a teljes tisztítás érdekében.

A gumiszőnyeg precízen kialakított peremének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszkál vagy mozdul el használat közben. A termék színének és mintázatának köszönhetően tökéletes harmóniát teremt az autó belső terében, emellett még stílusosabbá és elegánsabbá varázsolja azt.

Az Opel Tigra B gumiszőnyeg könnyen telepíthető és nem igényel speciális eszközöket vagy szakértelmet hozzá. Csak egyszerűen helyezze el az autó belső terében és már használatra kész is.

Védelmet biztosít az autó eredeti padlószőnyegeinek védelmére, így hosszú távon is megőrizheti azok állapotát és élettartamát. Emellett könnyedén kicserélhető, ha szükséges, így mindig friss és tiszta maradhat a jármű belső tere.

Az Opel Tigra B gumiszőnyeg praktikus és stílusos kiegészítője lehet autójának, amely védelmet és esztétikumot nyújt egyaránt. Bízzon az Opel gyártójától származó minőségi termékben, és gondoljon az autója hosszú távú védelmére és megjelenésére!
Adatok
Cikkszám:
22727
Kiegészítő termékek