Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA PROACE (FURGON) GUMISZŐNYEG (2013-2016)
TOYOTA PROACE (FURGON) GUMISZŐNYEG (2013-2016)
10 990 Ft
10 090 Ft

TOYOTA PROACE (FURGON) GUMISZŐNYEG (2013-2016)

TOYOTA PROACE (FURGON) GUMISZŐNYEG (2013-2016)
TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016) GUMISZŐNYEG
TOYOTA PROACE (FURGON) (2013-2016) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
A Toyota Proace furgon gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus kiegészítő a gépjárműved belső tere számára. Ez a speciálisan a 2013-2016-os Toyota Proace modellekhez tervezett gumiszőnyeg véd a kosztól, sártól és nedvességtől, miközben összességében is hozzájárul a gépjárműd tisztán és rendezetten tartásához.

A speciálisan formatervezett gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Toyota Proace furgon belső terébe, így biztosítva, hogy minden felületet hatékonyan lefedjen. A kiváló minőségű anyagból készült gumiszőnyeg strapabíró és könnyen tisztítható, így akár a legdurvább körülmények között is megállja a helyét.

A gumiszőnyeg kialakítása és anyaga révén megakadályozza a kosz és nedvesség bejutását a jármű belső részeibe, így hozzájárul a belső tér higiénikus és hosszú élettartamú megőrzéséhez. A szőnyeg könnyen lemosható, ami még inkább növeli a használhatóságát és hosszú élettartamát.

A Toyota Proace furgon gumiszőnyeg nemcsak a jármű higiéniájához járul hozzá, hanem esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A precíz kidolgozás és az autó specifikus kialakítás garantálja, hogy a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik a jármű belső terébe, anélkül hogy elcsúszna vagy meggyűrne.

Összességében a Toyota Proace furgon gumiszőnyeg kitűnő választás a gépjárműved belső terek védelmére és esztétikai fokozására. A tartós anyagból készült szőnyeg könnyen tisztítható, megakadályozza a kosz és nedvesség bejutását, valamint pontosan illeszkedik a jármű belső felületeihez. Ha szeretnéd megóvni járműved belső tereit a kopástól és szennyeződésektől, miközben esztétikailag is a legjobbat hozod ki belőle, akkor a Toyota Proace furgon gumiszőnyeg tökéletes választás számodra.
Adatok
Cikkszám:
22701
Kiegészítő termékek