Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2013)
DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2013)
17 990 Ft
18 990 Ft

DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2013)

DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2013)
DACIA LOGAN MCV (2007-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA LOGAN MCV (2007-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA LOGAN MCV (2007-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
DACIA LOGAN MCV (2007-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
18 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Dacia Logan MCV csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő a 2007 és 2013 között gyártott autókhoz. Ez a speciálisan tervezett csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a Logan MCV csomagtartójába, megvédve azt a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, amely hosszú éveken keresztül megőrzi eredeti formáját és állapotát. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, így tökéletesen illeszkedik a Logan MCV stílusához.

A csomagtértálca rendkívül praktikus a mindennapi használat során. Segítségével könnyedén rendezheted, és fixálhatod a szállítandó tárgyakat a csomagtérben, így elkerülve azok elmozdulását és sérülését. Ezen kívül a csomagtértálca megkíméli a csomagtér padlóját a karcolódástól és kopástól, így hosszabb élettartamot biztosít az autó csomagterének.

A csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, így könnyedén tudod tisztítani vagy cserélni szükség esetén. Egyszerűen illeszd be a csomagtér aljába, és már használatra is kész. Az egyedileg kialakított alakjának köszönhetően a csomagtértálca pontosan illeszkedik a Logan MCV csomagtartójába, anélkül hogy elmozdulna vagy felborulna.

Ha szeretnéd megóvni autód csomagterét a mindennapi használat során, akkor a Dacia Logan MCV csomagtértálca tökéletes választás számodra. Praktikus, strapabíró és stílusos kiegészítője lesz az autód belső terének, és mindennapos használat során is kiváló védelmet nyújt számodra és a szállított tárgyaidnak. Ne habozz, vásárold meg most, és élvezd az praktikus és elegáns megoldást az autód csomagterében!
Adatok
Cikkszám:
22693
Kiegészítő termékek