Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)
DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)
14 490 Ft
13 490 Ft

DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)

DACIA LOGAN MCV CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)
DACIA LOGAN MCV (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA LOGAN MCV (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA LOGAN MCV (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
DACIA LOGAN MCV (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
DACIA LOGAN MCV (2013-2021) DESING GUMI CSOMAGTÉRTÁLCA
DACIA LOGAN MCV (2013-2021) DESING GUMI CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Dacia Logan MCV csomagtértálca egy praktikus és esztétikus kiegészítő a 2013 és 2021 közötti modellekhez. A csomagtértálca cikkszáma 22692, és tökéletesen illeszkedik a jármű csomagtartójába, védelmet nyújtva a padlót a kosztól, nedvességtől és kisebb sérülésektől.

Ez az eredeti Dacia kiegészítő könnyen telepíthető a csomagtér aljára, és könnyen tisztítható, így könnyen karbantartható. A csomagtértálca kialakítása lehetővé teszi, hogy a csomagtartót tiszta és rendezett állapotban tartsa, megakadályozva a sérüléseket és a koszolódást a csomagok vagy egyéb tárgyak szállítása során.

Az extra szilárdságot és ellenállást biztosító anyagból készült csomagtértálca rendkívül tartós és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. A csomagtértálca kiváló védelmet nyújt a csomagtér felületén, és megakadályozza, hogy a tárgyak sérüléseket okozzanak az autóban.

A Dacia Logan MCV csomagtértálca nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is kifinomult megjelenést kölcsönöz a csomagtérnek. Az elegáns fekete szín és az autó modelljéhez tökéletesen illeszkedő forma garantáltan emeli az autó megjelenését és stílusát.

Összességében a Dacia Logan MCV csomagtértálca egy kiváló minőségű kiegészítő a jármű csomagtartójához, amely nemcsak védelmet nyújt a csomagtér felületének, de esztétikailag is feldobja az autó belső terét. Könnyen telepíthető, karbantartható és rendkívül tartós, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó tulajdonosának és a szállított tárgyaknak egyaránt.
Adatok
Cikkszám:
22692
Kiegészítő termékek