Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DODGE JOURNEY GUMISZŐNYEG (2008-2020)
DODGE JOURNEY GUMISZŐNYEG (2008-2020)
12 090 Ft
11 090 Ft

DODGE JOURNEY GUMISZŐNYEG (2008-2020)

DODGE JOURNEY GUMISZŐNYEG (2008-2020)
DODGE JOURNEY (2008-2020) GUMISZŐNYEG
DODGE JOURNEY (2008-2020) GUMISZŐNYEG
DODGE JOURNEY (2008-2020) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
DODGE JOURNEY (2008-2020) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Dodge Journey gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, precízen méretezett padlóburkolat, ami kifejezetten az 2008-tól 2020-ig gyártott modellekhez lett tervezve. A cikkszámát 22668-nek hívják, és az autód belső térét nemcsak védi a kosztól és szennyeződésektől, de egyben esztétikailag is feldobja az autó belsejét.

A gumiszőnyeg kiváló minőségű, ellenálló anyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és könnyedén tisztítható. Az anyaga szakadásálló és kopásálló, így hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát. A pontos illeszkedésnek köszönhetően könnyen és gyorsan behelyezhető az autó padlójára, ráadásul a biztonsági övek kivehető nyomásos hegeszésének köszönhetően a szőnyeg nem mozdul el használat közben sem.

A Dodge Journey gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lemosható nedves ronggyal vagy akár nedves porszívóval is. Így mindig tiszta és friss marad az autó belseje, nemcsak esztétikailag, hanem higiéniai szempontból is.

A gumiszőnyeg csúszásmentes felülettel rendelkezik, így biztosítva a vezető és az utasok biztonságosabb utazását. Emellett a szőnyeg kiválóan hangszigetelő is, így csökkentve az autó belső zajszintjét és növelve a komfortérzetet az utasok számára.

Összességében a Dodge Journey gumiszőnyeg a praktikum és az esztétika tökéletes kombinációja az autóban. Védelmet nyújt az autó belső tere számára, miközben feldobja a belső tér megjelenését is. Ideális választás azok számára, akik szeretnék megőrizni autójuk belső tere tisztaságát és esztétikáját hosszú éveken keresztül.
Adatok
Cikkszám:
22668
Kiegészítő termékek