Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT FREEMONT GUMISZŐNYEG (2011-2017)
FIAT FREEMONT GUMISZŐNYEG (2011-2017)
12 090 Ft
11 090 Ft

FIAT FREEMONT GUMISZŐNYEG (2011-2017)

FIAT FREEMONT GUMISZŐNYEG (2011-2017)
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMISZŐNYEG
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMISZŐNYEG
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT FREEMONT (2011-2017) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Fiat Freemont gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett autó kiegészítő, amely a 2011 és 2017 közötti modellekhez lett kifejlesztve. A termék cikkszáma 22647, és tökéletes választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szeretné védeni autójának belső terekét a kosztól, szennyeződésektől és egyéb káros hatásoktól.

A gumiszőnyeg kiváló minőségű, ellenálló anyagból készült, amely nemcsak könnyen tisztítható, de hosszú élettartamot is biztosít. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nemcsak esztétikus megjelenést, de hatékony védelmet is nyújt az alátámasztó felület számára.

A Fiat Freemont gumiszőnyeg szennyeződés és nedvesség elnyelő képességének köszönhetően megakadályozza az autó padlójának koszosodását és kopását. Emellett könnyen tisztítható, egyszerűen le lehet mosni és akár újra is felhasználható. Ezáltal nem csak meghosszabbítja a jármű belső tereinek élettartamát, de segít fenntartani az autó értékét is.

A gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. A Fiat Freemont jellegzetes logójával díszített, elegáns kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik az autó belső kialakításához. Ezáltal az autó belső tere stílusosabbá válik, és még kellemesebbé teszi a vezetés élményét.

Összességében a Fiat Freemont gumiszőnyeg ideális választás minden olyan autós számára, aki szeretné megőrizni autója belső terének tisztaságát, védelmét és esztétikus megjelenését. A kiváló minőségű anyagokból készült, precíz méretű és stílusos designjának köszönhetően ez a gumiszőnyeg maximális komfortot és védelmet biztosít az autó belső terében, és hosszú távon hozzájárul az autó értékének megőrzéséhez.
Adatok
Cikkszám:
22647
Kiegészítő termékek