Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN NOTE GUMISZŐNYEG (2013-2018)
NISSAN NOTE GUMISZŐNYEG (2013-2018)
12 190 Ft
11 190 Ft

NISSAN NOTE GUMISZŐNYEG (2013-2018)

NISSAN NOTE GUMISZŐNYEG (2013-2018)
NISSAN NOTE (2013-2018) GUMISZŐNYEG
NISSAN NOTE (2013-2018) GUMISZŐNYEG
NISSAN NOTE (2013-2018) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
NISSAN NOTE (2013-2018) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Nissan Note gumiszőnyeg ideális kiegészítője lehet autód belső terének. Az autógyártó által gyártott és tervezett készletben, amely garantálja a tökéletes illeszkedést és védelmet az autód padlója számára. A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

A gumiszőnyeg speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy pontosan illeszkedjen a Nissan Note belső terének méreteihez, így nem mozdul el vezetés közben sem. Az alsó részén található csúszásgátló mintázatnak köszönhetően nem fog elcsúszni a padlón, biztonságos és kényelmes tapadást biztosítva ezzel.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, egyszerűen lemosható és szárazra törölhető. A dugókulcsos kialakításnak köszönhetően könnyen kivehető és visszahelyezhető, így akár otthon is könnyedén karbantarthatod autód belső terét.

A Nissan Note gumiszőnyeg nemcsak esztétikus, de praktikus kiegészítője is autód belső terének. Védi a padlót a szennyeződésektől, kosztól és egyéb káros hatásoktól, hosszabb élettartamot biztosítva ezzel autód részére. Ráadásul könnyen cserélhető és karbantartható, így mindig tisztán tarthatod autód belső terét.

Ha szeretnéd, hogy autód belső tere mindig rendezett és tiszta legyen, válassz a Nissan Note gumiszőnyeg közül, és élvezd az extra védelmet és kényelmet vezetés közben.
Adatok
Cikkszám:
22645
Kiegészítő termékek