Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TRANSIT CUSTOM GUMISZŐNYEG (2012-2017)
FORD TRANSIT CUSTOM GUMISZŐNYEG (2012-2017)
28 990 Ft
27 990 Ft

FORD TRANSIT CUSTOM GUMISZŐNYEG (2012-2017)

FORD TRANSIT CUSTOM GUMISZŐNYEG (2012-2017)
FORD TRANSIT CUSTOM (2012-2017) GUMISZŐNYEG
FORD TRANSIT CUSTOM (2012-2017) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

3
Kezdete: 2024.04.01   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
27 990 Ft
28 990 Ft
Részletek
A Ford Transit Custom gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró és precízen illeszkedő autó kiegészítő, mely ideális választás lehet az autó belső tisztaságának és védelmének megőrzéséhez. A szőnyeg speciálisan az 2012-2017-es évjáratú Ford Transit Custom teherautóhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó belső térébe, anélkül hogy elmozdulna vagy felgyűrne.

A 22622 cikkszámú gumiszőnyeg anyaga nagy teherbírású, könnyen tisztítható és tartós, így garantáltan hosszú éveken át megbízható védelmet biztosít az autó padlójának. A szőnyeg nedvességálló és szennyeződés ellen védett, így a kosz, sár, nedvesség és egyéb szennyeződések könnyedén eltávolíthatók róla, anélkül hogy azok beülnének az autó padlózatába.

A Ford Transit Custom gumiszőnyeg könnyen és gyorsan telepíthető az autó padlójára, egyszerűen csak be kell helyezni a helyére, és már készen is van. A szőnyeg speciális bordázata és anyaga biztosítja a szilárd tapadást az autó padlóján, anélkül hogy elmozdulna a vezetés közben.

Ez a gumiszőnyeg nemcsak a jármű belső tisztaságának megőrzésében segít, hanem a autó belső terét is stílusosan díszíti. Az egyedi tervezésű szőnyeg a Ford Transit Custom belső tervezéséhez lett igazítva, így tökéletesen illeszkedik a jármű belső tereinek stílusához és formavilágához.

Összességében a Ford Transit Custom gumiszőnyeg (2012-2017) egy ideális választás lehet az autó belső tisztaságának és védelmének megőrzésére, valamint esztétikus kiegészítője lehet az autó belső terének. Vásárolja meg még ma, és élvezze az autója szépségét és biztonságát hosszú éveken át!
Adatok
Cikkszám:
22622
Kiegészítő termékek