Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET MALIBU GUMISZŐNYEG (2012-2017)
CHEVROLET MALIBU GUMISZŐNYEG (2012-2017)
12 090 Ft
11 090 Ft

CHEVROLET MALIBU GUMISZŐNYEG (2012-2017)

CHEVROLET MALIBU GUMISZŐNYEG (2012-2017)
CHEVROLET MALIBU (2012-2017) GUMISZŐNYEG
CHEVROLET MALIBU (2012-2017) GUMISZŐNYEG
CHEVROLET MALIBU (2012-2017) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
CHEVROLET MALIBU (2012-2017) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.23   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Chevrolet Malibu gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciális autó kiegészítő, melyet a legújabb modellek (2012-2017) tulajdonosai számára terveztek. Egyedi kialakításának köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít az autó belső térében, megvédve a padlózatot a kosztól, nedvességtől, és bármilyen szennyeződéstől.

A gumiszőnyeg különleges anyaga ellenáll a kopásnak, könnyen tisztítható és tartós, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát. Az anyaga hipoallergén, így ideális választás azoknak, akik érzékenyebb bőrrel rendelkeznek.

A termék rendkívül könnyen telepíthető, egyszerűen elhelyezhető az autó padlójára anélkül, hogy bárminemű módosítást kellene eszközölni az autó belső térén. A szőnyeg csúszásgátló hátlapja biztosítja, hogy a helyén maradjon még a leghevesebb vezetés közben is.

A Chevrolet Malibu gumiszőnyeg elegáns megjelenésének köszönhetően tökéletes kiegészítője lesz az autó belső térének, hozzájárulva az autó luxus érzetének fokozásához. A szőnyeg színének és kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik az autó stílusához, így harmonikusan illeszkedik a kocsiba.

Végül, a Chevrolet Malibu gumiszőnyeg nem csupán esztétikai funkciót tölt be, hanem praktikus védelmet is nyújt az autó belső tere részére. Az új szőnyeggel könnyedén megtisztíthatja az autó belső térét, megelőzve a szennyeződések bejutását a padlózatra.

Összességében, a Chevrolet Malibu gumiszőnyeg kiváló választás azok számára, akik tökéletes védelmet és egyedi stílust szeretnének az autójuk belső térében. A 22550 cikkszámú termék garantált minőségét és tartósságát biztosítja a Chevrolet Malibu tulajdonosai számára.
Adatok
Cikkszám:
22550
Kiegészítő termékek