Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DACIA LOGAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)
DACIA LOGAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)
17 990 Ft
16 990 Ft

DACIA LOGAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)

DACIA LOGAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2021)
DACIA LOGAN (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA LOGAN (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA LOGAN (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
DACIA LOGAN (2013-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Dacia Logan csomagtértálca egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő tartozék, mely megvédi járműd hátsó csomagtartóját a különböző külső hatásoktól, például kosztól, nedvességtől, karcolásoktól és szennyeződésektől. Ez az autóspecifikus kialakítású tárolórendszer tökéletesen illeszkedik a Dacia Logan 2013 és 2021 közötti modellek csomagtartójába, pontosan lezárva azt a külső káros hatások elől.

A csomagtértálca anyaga könnyű, ugyanakkor ellenálló, így hosszú távon is megfelelő védelmet biztosít autód számára. A speciális anyagoknak köszönhetően könnyen tisztítható és mosható, így az autó belső tisztaságát könnyen megőrizheted. A csomagtér tálcának köszönhetően a szennyeződések és folyadékok nem jutnak be az autó padlószőnyegébe, így megkíméled azt a károsodástól és kellemetlen szagoktól.

A Dacia Logan csomagtértálca rendkívül praktikus és kényelmes használatot biztosít. A csúszásgátló felület lehetővé teszi, hogy a tárgyak stabilan maradjanak a helyükön a szállítás során, így nem kell aggódnod azok elcsúszásától vagy megsérülésétől. Emellett a csomagtértálca könnyen fel- és lehelyezhető autód csomagtartójába, így pár másodperc alatt készen állsz az utazásra.

A Dacia Logan csomagtértálca 22542 cikkszámmal rendelkezik, így könnyen azonosítható és megrendelhető az autószervizekben és webáruházakban. Ne veszélyeztesd autód csomagtartóját, válassz megbízható és strapabíró csomagtértálcát a Dacia Loganjához és biztosítsd autód részére a megfelelő védelmet és tisztaságot.
Adatok
Cikkszám:
22542
Kiegészítő termékek