Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MINI COUNTRYMAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)
MINI COUNTRYMAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)
13 990 Ft
12 990 Ft

MINI COUNTRYMAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)

MINI COUNTRYMAN CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (ALSÓ - CSOMAGTÉR RENDEZŐ NÉLKÜL)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (ALSÓ - CSOMAGTÉR RENDEZŐ NÉLKÜL)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (FELSŐ - CSOMAGTÉR RENDEZŐVEL)
MINI COUNTRYMAN (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (FELSŐ - CSOMAGTÉR RENDEZŐVEL)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
A Mini Countryman csomagtértálca egy igényes és praktikus kiegészítő, amely segít megóvni az autó csomagtartóját a kosztól, szennyeződésektől és sérülésektől. Kifejezetten az 2010 és 2016 között gyártott Mini Countryman modellekhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, amely ellenáll az időjárási hatásoknak és a vegyszereknek. Ennek köszönhetően hosszú élettartamú és megbízható védelemmel látja el az autó csomagtartóját. A kialakításának köszönhetően könnyedén illeszkedik a csomagtérbe, így stabilan tartja magát és megakadályozza, hogy a benne lévő tárgyak elmozduljanak vagy összekoszolódjanak.

A csomagtértálca magas peremmel rendelkezik, amely megakadályozza a folyadékok kifröccsenését és az autó padlójának szennyeződését. Ezen kívül könnyen lehúzható és tisztítható, így ha koszos lesz, egyszerűen kiemelve el lehet távolítani és lemosni.

A Mini Countryman csomagtértálca nemcsak praktikus, de esztétikus kiegészítője is az autó belső terének. A modern design és a precíz kidolgozás elegáns megjelenést kölcsönöz az autó csomagterének, emellett a tálcában lévő mintázatok még extra stabilitást is biztosítanak a benne lévő tárgyaknak.

Ha szeretnéd megóvni az autó csomagtartóját a különböző szennyeződésektől és sérülésektől, valamint elegáns megjelenést kölcsönözni az autód belső terének, akkor a Mini Countryman csomagtértálca ideális választás számodra. Vedd meg még ma, és élvezd az autódban nyújtott extra kényelmet és védelmet!
Adatok
Cikkszám:
22531
Kiegészítő termékek