Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT BIPPER CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2017)
PEUGEOT BIPPER CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2017)
14 490 Ft
13 490 Ft

PEUGEOT BIPPER CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2017)

PEUGEOT BIPPER CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2017)
PEUGEOT BIPPER (2007-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
PEUGEOT BIPPER (2007-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
PEUGEOT BIPPER (2007-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
PEUGEOT BIPPER (2007-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.05.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Peugeot Bipper csomagtértálca egy kiváló minőségű, strapabíró kiegészítő az autója csomagtartójához. Ez a speciálisan tervezett tárolórendszer ideális megoldást nyújt az autóban szállított áruk biztonságos szállításához. A cikk egy strapabíró és könnyen tisztán tartható csomagtértálcát tartalmaz, amely pontosan illeszkedik az autó csomagtartójába, megvédi a beültetett alját és oldalfalait a különböző sérülésektől és kosztól.

A Peugeot Bipper csomagtértálca kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak, könnyen takarítható és időtálló. Az anyag rendkívül erős és tartós, ami biztosítja, hogy hosszú éveken át használható marad. A tálcát egyszerűen tisztíthatja szappanos vízzel vagy egy nedves ruhával, és könnyedén eltávolíthatja az esetleges foltokat vagy szennyeződéseket.

A csomagtértálca pontosan illeszkedik a Peugeot Bipper csomagtartójához, így tökéletesen kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. A tálcának kivágásai és kialakítása lehetővé teszik, hogy könnyen hozzáférjen az autója aljához és oldalfalaihoz, anélkül, hogy el kellene távolítania a tálcát.

A csomagtértálca biztonságos tárolást biztosít az autójában szállított árukhoz. A tálcának köszönhetően az áruk nem csúszkálnak és nem mozdulnak el a szállítás során, így megelőzheti a sérüléseket és megbízhatóan szállíthatja azokat. A tálcának köszönhetően a csomagtartó is sokkal tisztább marad, mivel megvédi az alját és oldalfalait a kosztól és egyéb szennyeződésektől.

Összességében a Peugeot Bipper csomagtértálca kiváló választás az autója csomagtartójának védelmére és a szállított áruk biztonságos tárolására. strapabíró, könnyen takarítható és pontosan illeszkedik az autóhoz, így megfelelő megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagtartóját és hatékonyan szállítani az árukat.
Adatok
Cikkszám:
22489
Kiegészítő termékek