Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT 500L TREKKING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
FIAT 500L TREKKING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
13 990 Ft
12 990 Ft

FIAT 500L TREKKING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)

FIAT 500L TREKKING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
FIAT 500L TREKKING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (ALSÓ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐ NÉLKÜL SZERELT VÁLTOZAT)
FIAT 500L TREKKING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (ALSÓ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐ NÉLKÜL SZERELT VÁLTOZAT)
FIAT 500L TREKKING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (FELSŐ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐVEL SZERELT VÁLTOZAT)
FIAT 500L TREKKING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (FELSŐ) (CSOMAGTÉR RENDEZŐVEL SZERELT VÁLTOZAT)
FIAT 500L TREKKING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (KÖZÉPSŐ)
FIAT 500L TREKKING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (KÖZÉPSŐ)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
A Fiat 500L Trekking csomagtértálca tökéletes kiegészítője lehet az autódnak, ha az extra védelmet és praktikus tárolási megoldásokat keresel. Ez a 2012 és 2022 közötti évjáratú Fiat 500L modellekhez kifejlesztett termék könnyen használható és tele van funkcionális jellemzőkkel.

A csomagtértálca cikkszáma 22474, és speciálisan az adott típus autóhoz lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a csomagtér formájához és méretéhez. A tartósságát és megbízhatóságát tekintve magas minőségű anyagból készült, ami ellenáll a sérüléseknek, horzsolásoknak és egyéb kisebb sérüléseknek is.

A csomagtértálca segítségével könnyedén rendszerezheted az autódban szállított dolgaidat, így mindig rend és tisztaság lesz a házi praktikus tárolóhelyen. Rendkívül praktikus a mindennapi használat során, hiszen könnyen kivehető és tisztítható is. Többféle anyagban kapható, így választhatod a leginkább megfelelőt az igényeidnek és az autód stílusának megfelelően.

Az autó kárpitját és aljzatát is hatékonyan védi a csomagtértálca, így megőrzi az eredeti állapotát hosszabb ideig. A mintázata és színe is illeszkedik az autó belső teréhez, így harmonikusan illeszkedik az összképbe. Praktikus oldaltáskákkal is rendelkezhet, így könnyedén tárolhatsz benne apróbb tárgyakat is, ami megkönnyíti a rendszerezést.

Az autóba szállított nagyobb vagy piszkos tárgyakat is biztonságosan pakolhatod be a csomagtértálca segítségével, anélkül hogy károsítanád az autó belső terét. Így mindig hosszú ideig megőrizheted az autó értékét és szépségét.

Összességében a Fiat 500L Trekking csomagtértálca egy rendkívül praktikus és esztétikus kiegészítője lehet az autódnak, amely megkönnyíti a mindennapi használatát és hosszú távon is megvédi az autó kárpitját és csomagtartóját. Válaszd ezt a minőségi terméket, és élvezd az extra kényelmet és védelmet az autódban!
Adatok
Cikkszám:
22474