Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN JUMPY (8 - 9 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
CITROEN JUMPY (8 - 9 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
26 990 Ft
25 990 Ft

CITROEN JUMPY (8 - 9 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)

CITROEN JUMPY (8 - 9 SZEMÉLYES) GUMISZŐNYEG (2007-2016)
CITROEN JUMPY (2007-2016) GUMISZŐNYEG (8 - 9 SZEMÉLYES)
CITROEN JUMPY (2007-2016) GUMISZŐNYEG (8 - 9 SZEMÉLYES)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

4
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
25 990 Ft
26 990 Ft
Részletek
A Citroen Jumpy nagy teljesítményű kisbuszja, amely ideális választás lehet családok, cégek vagy akár szállítócégek számára is. Az 8-9 személyes verziója kényelmes utazást biztosít az utasoknak, és nagy teherbírású járművé teszi a mindennapi használatot.

A 2007-2016-os években gyártott Jumpy-k esetében fontos az utastér védelme és tisztántartása. A Citroen Jumpy gumiszőnyeg tökéletes választás lehet, ha extra védelmet szeretnél a járműved számára. A 22340-es cikkszámmal ellátott gumiszőnyeg könnyen illeszkedik a Jumpy utastérébe, és megóvja a padlót a szennyeződésektől, folyadékoktól és egyéb káros hatásoktól.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon ismételt használat mellett is megőrzi esztétikus kinézetét. A szőnyeget egyszerűen lehet felrakni és levenni az autóból, ami segít a rendszeres takarításban és karbantartásban is.

A Jumpy gumiszőnyeg kialakítása precíz, így tökéletesen illeszkedik a jármű padlójára. Ezáltal nem csak a szennyeződések kerülnek távol az utastértől, hanem a jármű belső kinézete is megújul és ápoltabb lesz.

Összességében a Citroen Jumpy gumiszőnyeg egy praktikus és minőségi kiegészítő, amely hozzájárulhat a járművének hosszabb élettartamához és esztétikusabb megjelenéséhez. Válaszd ezt a terméket, ha értékeled az autód védelmét és tisztántartását!
Adatok
Cikkszám:
22340
Kiegészítő termékek