Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CHEVROLET MALIBU CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)
CHEVROLET MALIBU CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)
15 990 Ft
14 990 Ft

CHEVROLET MALIBU CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)

CHEVROLET MALIBU CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)
CHEVROLET MALIBU (2012-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA
CHEVROLET MALIBU (2012-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Chevrolet Malibu csomagtértálca egy kiváló minőségű, strapabíró műanyag anyagból készült, amely speciálisan tervezett a 2012 és 2017 között gyártott Chevrolet Malibu modellekhez. Ez a csomagtértálca pontosan illeszkedik az autó csomagtartójához, így tökéletes védelmet nyújt az alatta lévő felületnek.

A csomagtértálca segít megőrizni az autó csomagtartójának tisztaságát és rendjét, megakadályozva a folyadékok, kosz és egyéb szennyeződések behatolását az autó alján lévő részekre. Ezáltal könnyen tisztítható és karbantartható marad az autó belső része, anélkül, hogy bármilyen károsodást szenvedne.

Az 22333-as cikkszámú Chevrolet Malibu csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható az autó csomagtartójából, így könnyen kezelhető és használható. A csomagtértálca megfelelő méretű ahhoz, hogy biztosan és stabilan illeszkedjen az autó csomagtartójához, így nem csúszkál vagy mozdul el vezetés közben.

Ez a csomagtértálca nem csak praktikus és funkciónális, de esztétikailag is vonzó megjelenést biztosít az autó belső részeinek. A fekete színű csomagtértálca illeszkedik a Chevrolet Malibu belső dizájnjához, így stílusos és összhangban van az autó megjelenésével.

Összességében a Chevrolet Malibu csomagtértálca ideális választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagtartóját, biztosítani annak higiéniáját és stílusos kiegészítőt szeretnének hozzáadni autójuk belső részeinek. Ez a tartós és jó minőségű csomagtértálca hosszú távú védelmet biztosít autójuk számára, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni az esztétikai szempontokban.
Adatok
Cikkszám:
22333
Kiegészítő termékek