Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PUNTO EVO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2018)
FIAT PUNTO EVO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2018)
11 490 Ft
10 490 Ft

FIAT PUNTO EVO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2018)

FIAT PUNTO EVO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2018)
FIAT PUNTO EVO (2009-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
FIAT PUNTO EVO (2009-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
FIAT PUNTO EVO (2009-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT PUNTO EVO (2009-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Fiat Punto Evo csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő a 2009 és 2018 közötti évjáratú autókhoz. A cikkszámát 22300-nak nevezik, és ideális választás azoknak, akik szeretnék rendben tartani az autójuk csomagterét, és megóvni azt a szennyeződésektől és sérülésektől.

A csomagtértálca kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az kopásnak és könnyen tisztítható. A pontos méreteknek köszönhetően precízen illeszkedik a Punto Evo csomagterébe, így maximális védelmet biztosít az alatta lévő béléstől.

A csomagtértálca nagyszerű megoldás azok számára, akik gyakran szállítanak piszkos vagy nedves tárgyakat, például háziállatokat, szerszámokat vagy bevásárló táskákat. A speciális kialakítása lehetővé teszi a folyadékok gyors és egyszerű feltakarítását, így a csomagteret mindig tiszta és rendezett marad.

Az olaj- és vegyszerálló anyagnak köszönhetően a csomagtértálca hosszú élettartamú és strapabíró. Nemcsak megvédi az autó csomagterének alját a sérülésektől, hanem könnyen felszedhető és eltávolítható, amikor tisztításra van szükség.

A Fiat Punto Evo csomagtértálca nem csak praktikus, de esztétikailag is vonzó kiegészítője lehet az autónak. Stílusos megjelenése és precíz kidolgozása védelmet és eleganciát kölcsönöz az autó belső terének. Így az autósok nemcsak a funkcionalitását, hanem az esztétikai értékét is élvezhetik ennek a kiegészítőnek.

Végezetül, a Fiat Punto Evo csomagtértálca ideális választás azok számára, akik szeretnék rendben tartani autójuk csomagterét, és megóvni azt a mindennapi használatból eredő kopásoktól és szennyeződésektől. Praktikus, strapabíró és stílusos kiegészítője lehet bármely Fiat Punto Evo autónak. Az autóban utazva mindig tiszta és rendezett környezetet biztosít, így a sofőr és az utasok is élvezhetik az utazás kényelmét és stílusát.
Adatok
Cikkszám:
22300
Kiegészítő termékek