Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C-ELYSEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2020)
CITROEN C-ELYSEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2020)
17 490 Ft
16 490 Ft

CITROEN C-ELYSEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2020)

CITROEN C-ELYSEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2020)
CITROEN C-ELYSEE (2012-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
CITROEN C-ELYSEE (2012-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
CITROEN C-ELYSEE (2012-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN C-ELYSEE (2012-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 490 Ft
17 490 Ft
Részletek
A Citroen C-Elysee csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő a 2012 és 2020 között gyártott modellekhez. A cikkszáma 22275, ami biztosítja, hogy megfelelően illeszkedik az autó csomagteréhez, és maximális védelmet nyújt a szennyeződések és sérülések ellen.

Ez a csomagtértálca tökéletes választás azoknak, akik szeretnék megóvni az autójuk csomagtartóját a mindennapi használat során felmerülő káros hatásoktól. A kiváló minőségű anyagból készült tálcának köszönhetően könnyen tisztítható és hosszú élettartama van, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt az autó csomagtartójának.

A Citroen C-Elysee csomagtértálca nem csupán a védelem szempontjából fontos, hanem a praktikum terén is kiemelkedő. Segítségével könnyedén rendezheti és szállíthatja a csomagokat anélkül, hogy aggódna a csomagtér szennyeződése miatt. Emellett a speciális kialakításának köszönhetően akadályozza a csomagok csúszkálását, így a szállítás biztonságosabb lesz.

Ezen kívül a Citroen C-Elysee csomagtértálca egyszerűen és gyorsan telepíthető az autó csomagtartójába, így nem igényel speciális szaktudást vagy eszközöket a beszereléshez. Ezzel a kiegészítővel stílust és funkcionalitást vihet az autója csomagterébe anélkül, hogy kompromisszumot kellettene kötnie az egyik vagy a másik területen.

Összességében a Citroen C-Elysee csomagtértálca egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagtartóját, miközben praktikussá és esztétikussá teszik azt. Bízunk benne, hogy ez a kiegészítő hozzájárul a vezetés élményéhez és annak megkönnyítéséhez, ráadásul hosszú távon is szolgálja Önt és autóját.
Adatok
Cikkszám:
22275
Kiegészítő termékek