Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017)
FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017)
10 990 Ft
10 090 Ft

FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017)

FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017)
FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) (2012-2017) GUMISZŐNYEG
FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) (2012-2017) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
10 090 Ft
10 990 Ft
Részletek
Az FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017) egy kiváló minőségű, speciálisan erre a típusra tervezett autós kiegészítő, mely segít megóvni járművünk belső terét a szennyeződésektől, nedvességtől és károsodástól. A gumiszőnyeg tökéletes illeszkedést biztosít az autó padlójához, így nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem hatékony védelmet is nyújt a jármű belső felületeinek.

Ez a konkrét modell az 2012-2017 között gyártott FORD TRANSIT CUSTOM típusokhoz lett kifejlesztve, így tökéletesen passzol az adott jármű padlójához. A precíz méreteknek köszönhetően könnyedén elhelyezhető és rögzíthető a kívánt pozícióba, anélkül, hogy elcsúszna vagy zavaró lenne használat közben. A tartós anyagból készült gumiszőnyeg kifejezetten ellenálló a különböző igénybevételekkel szemben, így hosszú élettartamot és megbízható védelmet nyújt az autó belső terének.

A FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017) könnyen tisztítható és karbantartható, így egyszerűen megtarthatjuk azt friss és újszerű állapotban. A rugalmas anyagnak köszönhetően könnyedén kivehető és letisztítható, így akár a legmakacsabb foltok is könnyedén eltávolíthatók róla.

Az autós gumiszőnyeg egy nagyszerű beruházás lehet az autónk számára, mivel védi a belső terepet a különböző külső hatásoktól, és hozzájárul az autó hosszabb élettartamához. Emellett esztétikus megjelenése révén a jármű belső tere is szebbé és átláthatóbbá válik, így növelve annak használhatóságát és értékét.

Ha szeretnéd megóvni és szebbé tenni autód belső terét, akkor válaszd a FORD TRANSIT CUSTOM (FURGON) GUMISZŐNYEG (2012-2017) terméket, mely magas minőségével és funkcionalitásával garantáltan meg fog felelni az elvárásaidnak.
Adatok
Cikkszám:
22269
Kiegészítő termékek