Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

VOLVO C70 GUMISZŐNYEG (2006-2013)
VOLVO C70 GUMISZŐNYEG (2006-2013)
11 490 Ft
10 490 Ft

VOLVO C70 GUMISZŐNYEG (2006-2013)

VOLVO C70 GUMISZŐNYEG (2006-2013)
VOLVO C70 (2006-2013) GUMISZŐNYEG
VOLVO C70 (2006-2013) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Volvo C70 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett autóipari kiegészítő, amely tökéletes illeszkedést biztosít az autód padlóteréhez. Ez a gumiszőnyeg specifikusan a 2006-2013 közötti gyártási évekkel rendelkező Volvo C70 modellekhez lett kifejlesztve, így tökéletesen illeszkedik az autód belső téréhez.

A cikk száma 22242 jelzi, hogy ez a termék a Volvo C70-hez lett kialakítva, így garantáltan megfelel a jármű speciális igényeinek és szabványainak. A gumiszőnyeg anyaga kiváló minőségű, ellenálló, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú ideig fogja védeni az autó belső terét a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől.

A szőnyeg speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy pontosan illeszkedjen az autó belső aljzatához, így nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem hatékonyan megvédi az aljzatot a kopástól és sérülésektől. A gumiszőnyeg textúrája biztosítja a biztonságos, csúszásmentes felületet a vezetéshez, így növelve az autóban utazók biztonságát és komfortját.

Az autó belső tere a hely, ahol a legtöbb időt töltjük, ezért fontos, hogy az autó belseje tiszta, rendezett és védeni tudjuk azt a különböző külső hatásoktól. A Volvo C70 gumiszőnyeg nagyszerű megoldást nyújt a belső tér védelmére és esztétikus kialakítására, ezáltal hozzájárulva az autó belső értékének megőrzéséhez.

Összességében a Volvo C70 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autóipari kiegészítő, amely tökéletes illeszkedést, védelmet és kényelmet biztosít az autód belső teréhez. Válaszd ezt a terméket, ha szeretnéd megőrizni autód értékét és csúszásmentes, biztonságos vezetési élményt szeretnél nyújtani magadnak és az utasaidnak.
Adatok
Cikkszám:
22242
Kiegészítő termékek