Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI COLT CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
MITSUBISHI COLT CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
10 690 Ft
10 190 Ft

MITSUBISHI COLT CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)

MITSUBISHI COLT CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
MITSUBISHI COLT (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (3 AJTÓS)
MITSUBISHI COLT (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (3 AJTÓS)
MITSUBISHI COLT (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
MITSUBISHI COLT (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 AJTÓS)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 500 Ft
10 190 Ft
10 690 Ft
Részletek
A Mitsubishi Colt csomagtértálca egy kiváló minőségű tartozék, amely megkönnyíti az autó csomagtereinek tisztántartását és védelmét. A termék speciálisan az 2008 és 2015 között gyártott Mitsubishi Colt típusú autókhoz lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és személyre szabott védelmet biztosít az autó csomagtere számára.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyagból készült, ami ellenáll az időjárási viszonyoknak, valamint a kopásnak és karcoknak is. Ennek köszönhetően hosszú élettartamú védelmet nyújt az autó csomagterének, és megakadályozza a szennyeződések bekerülését az autó belső terébe. A csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, így könnyen megtarthatja az autó belső tisztaságát és esztétikáját.

A csomagtértálca pontos illeszkedése révén maximális védelmet biztosít az autó csomagtere számára. Nemcsak megakadályozza a szennyeződéseket és a folyadékok bekerülését az autó belső terébe, hanem csúszásmentes felületének köszönhetően megakadályozza a csomagok elcsúszását és mozgását is, ezáltal megóvva azokat a sérülésektől. A csomagtértálca könnyen és egyszerűen beilleszthető az autó csomagtartójába, így gyorsan és könnyen használható.

Az 2008-2015 között gyártott Mitsubishi Colt csomagtértálca funkcionális és praktikus kiegészítője lehet az autó számára, amely nemcsak védelmet nyújt az autó csomagterének, hanem esztétikai szempontból is javítja az autó belső megjelenését. A tartozék magas minőségű anyagból készült, és precízen kidolgozott, így garantáltan hosszú élettartamú és megbízható védelmet nyújt az autó csomagterének.

Összességében a Mitsubishi Colt csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő lehet az autó számára, amely megkönnyíti az autó csomagterének tisztántartását és védelmét. A termék 2008 és 2015 között gyártott Mitsubishi Colt típusú autókhoz lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és személyre szabott védelmet biztosít az autó csomagtere számára. Legyen szó koszos csomagokról, szennyeződésekről vagy folyadékokról, a csomagtéralca hatékonyan védi az autó belső terét, és hosszú élettartamú védelmet biztosít az autó csomagterének.
Adatok
Cikkszám:
22235
Kiegészítő termékek