Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2008-2015)
MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2008-2015)
11 990 Ft
10 990 Ft

MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2008-2015)

MITSUBISHI COLT GUMISZŐNYEG (2008-2015)
MITSUBISHI COLT (2008-2015) GUMISZŐNYEG
MITSUBISHI COLT (2008-2015) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Mitsubishi Colt gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, melyet speciálisan terveztek és gyártottak az 2008-2015 közötti évjáratú Mitsubish Colt modellekhez. A cikkszámának (22234) köszönhetően könnyen azonosítható és kompatibilis a megfelelő típusú járművekkel.

Ez a gumiszőnyeg nem csupán esztétikai szerepet tölt be az autó belsejében, hanem nagymértékben hozzájárul az utastér tisztaságához és védelméhez. Az autó padlóvédelmére szolgáló gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó helyiségének méreteihez, így biztosítva, hogy a padló teljes felületén tökéletesen elfekszik és megóvja azt a kosztól, sártól és nedvességtől.

A Mitsubishi Colt gumiszőnyeg strapabíró és könnyen tisztítható anyagból készült, így hosszú évekig megtartja eredeti állapotát, és könnyedén karbantartható. A felnőtt és gyermek utasok egyaránt élvezhetik a kényelmet és az alátámasztást, amelyet ez a minőségi gumiszőnyeg nyújt.

Az autó kárpitozása és belső részei sokkal hosszabb ideig megőrzik esztétikai értéküket és tartósan megmaradnak új állapotukban azáltal, hogy ez a gumiszőnyeg megvédi azokat a mindennapi használat során felmerülő kopásoktól és szennyeződésektől.

A Mitsubishi Colt gumiszőnyeg tele van praktikus funkciókkal és részletekkel, amelyek még inkább kényelmessé teszik a vezetést és az autóban tartózkodást. A csúszásmentes alsó réteg biztosítja, hogy a szőnyeg stabilan helyezkedjen el az autó padlóján, míg az emelt széleivel megakadályozza a folyadékok kiszivárgását vagy a kosz bejutását a szőnyeg alá.

Összességében, a Mitsubishi Colt gumiszőnyeg egy kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék megvédeni autójuk padlóját a hétköznapi káros hatásoktól, miközben stílusos megjelenést és kényelmet biztosítanak maguknak és utasaiknak. Az autó belsejét megjelenése tele tisztaságot és eleganciát biztosítva összekapcsolva a funkcionalitással és a minőséggel.
Adatok
Cikkszám:
22234
Kiegészítő termékek