Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA OPTIMA (TF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2015)
KIA OPTIMA (TF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2015)
19 990 Ft
18 990 Ft

KIA OPTIMA (TF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2015)

KIA OPTIMA (TF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2015)
KIA OPTIMA (TF) (2010-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
KIA OPTIMA (TF) (2010-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
18 990 Ft
19 990 Ft
Részletek
A Kia Optima (TF) csomagtértálca egy igényes és praktikus kiegészítő a 2010 és 2015 között gyártott modellek számára. Ez a cikkszámmal ellátott termék tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába, biztosítva ezzel a legjobb védelmet az alatta lévő felületnek.

Ez a csomagtértálca kiváló minőségű, strapabíró műanyagból készült, így könnyedén tisztítható és hosszú élettartamot biztosít az autó tulajdonosának. Ezáltal megóvja a csomagtér burkolatát a kisebb sérülésektől, foltoktól és egyéb károktól, amelyek mindennapi használat során könnyen előfordulhatnak.

A csomagtértálca kiválóan alkalmazkodik az autó csomagtartójához, pontos méreteinek köszönhetően. Így nemcsak a tárgyaknak nyújt ideális támogatást, hanem esztétikusan is mutat a csomagtérben. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyen telepíthető és eltávolítható, így akár más autóba való áthelyezés esetén sem jelent problémát.

A Kia Optima csomagtértálca kiváló választás azoknak, akik szeretnék megőrizni autójuk csomagterét hosszú távon. Védi az eredeti burkolatot a sérülésektől, a kosztól és egyéb szennyeződésektől, így a pótkerék környékét is tisztán és rendezetten tarthatják. Emellett könnyen kezelhető és tisztítható, így a mindennapos használat során is könnyű karban tartani.

Ez a csomagtértálca nem csupán praktikus kiegészítője az autónak, hanem hosszú távon is megőrzi annak értékét és megjelenését. Így bármilyen szállítandó tárgy vagy eszköz könnyedén elhelyezhető benne anélkül, hogy aggodnunk kellene a csomagtér sérülése miatt. A Kia Optima csomagtértálca egy igazi értéknövelő kiegészítő, amely praktikussága mellett esztétikus megjelenést is biztosít az autó belső terében.
Adatok
Cikkszám:
22066
Kiegészítő termékek