Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2006-2013)
CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2006-2013)
14 990 Ft
13 990 Ft

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2006-2013)

CITROEN C4 GRAND PICASSO GUMISZŐNYEG (2006-2013)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2006-2013) GUMISZŐNYEG (Rigum)
CITROEN C4 GRAND PICASSO (2006-2013) GUMISZŐNYEG (Rigum)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.03.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 990 Ft
14 990 Ft
Részletek
A Citroen C4 Grand Picasso gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autótartozék, mely tökéletesen illeszkedik az 2006-2013 között gyártott modellekbe. A cikkszáma 21946, így könnyen azonosítani tudod a megfelelő típust számodra.

Ez a gumiszőnyeg nemcsak védelmet nyújt az autód padlójának, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz neki. A pontos méreteknek és az autó alakjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nemcsak esztétikus, hanem praktikus kiegészítő is egyben.

Az anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át szolgálhatja kényelmed és biztonságod. A gumiszőnyeg megakadályozza, hogy a kosz és nedvesség megrontsa az autó belső terét, így megőrzi az autód padlóburkolatát és hozzájárul az autó belső tisztaságához.

A Citroen C4 Grand Picasso gumiszőnyeg könnyen telepíthető és eltávolítható, így akár gyakran is cserélheted az autóban. Így mindig tiszta és rendezett környezetet teremthetsz magadnak és az utasaidnak is.

Ha szeretnél magas minőségű, esztétikus és praktikus gumiszőnyeget az autódba, akkor válasszd a Citroen C4 Grand Picasso gumiszőnyeget a 2006-2013 közötti modellekhez. Ezzel biztos lehetsz benne, hogy autód belső terében minden a helyén lesz, és egy tökéletes környezetben élvezheted az utazásokat. Ne hagyd, hogy az autó belső tere kárt szenvedjen, gondoskodj a megfelelő védelemről és tisztaságról a Citroen C4 Grand Picasso gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
21946
Kiegészítő termékek