Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CIVIC (FB/FG) (SEDAN) CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2016)
HONDA CIVIC (FB/FG) (SEDAN) CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2016)
18 990 Ft
17 990 Ft

HONDA CIVIC (FB/FG) (SEDAN) CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2016)

HONDA CIVIC (FB/FG) (SEDAN) CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2016)
HONDA CIVIC (FB/FG) (SEDAN) (2012-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
HONDA CIVIC (FB/FG) (SEDAN) (2012-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
17 990 Ft
18 990 Ft
Részletek
A Honda Civic (FB/FG) (Sedan) csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan a 2012 és 2016 között gyártott modellekhez tervezett tartóelem. Ez a tartóelem tökéletesen illeszkedik a jármű csomagtartójához, és segít megvédeni azt a szennyeződésektől, károsodástól és egyéb káros hatásoktól.

Ez a csomagtértálca kiválóan alkalmas arra, hogy megóvja az autó csomagterét a káros hatásoktól, például nedvességtől, szennyeződésektől, sérülésektől és egyéb kellemetlenségektől. A tartóelem kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén tisztítható legyen, így mindig könnyen fenntartható marad.

A Honda Civic csomagtértálca könnyen telepíthető és egyszerűen eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható. A tartóelem anyaga strapabíró, ütésálló és hosszú élettartamú, így hosszú távon is hatékonyan védi az autó csomagterét.

Ez a csomagtértálca kifejezetten a Honda Civic (FB/FG) Sedan modellekhez tervezett, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagteréhez. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a tartóelem pontosan illeszkedik az autó méreteihez és formájához, így tökéletes védelmet nyújt a csomagterének.

Összességében a Honda Civic (FB/FG) (Sedan) csomagtértálca egy remek választás azok számára, akik szeretnék megóvni autójuk csomagterét a káros hatásoktól. Strapabíró anyagból készült és könnyen tisztítható, így hosszú távon is hatékony védelmet nyújt az autó csomagterének. Ne habozzon, vásárolja meg ma ezt a minőségi csomagtértálca elemet!
Adatok
Cikkszám:
21934
Kiegészítő termékek