Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C4 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)
CITROEN C4 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)
15 990 Ft
14 990 Ft

CITROEN C4 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)

CITROEN C4 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013)
CITROEN C4 PICASSO (2006-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA
CITROEN C4 PICASSO (2006-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Citroen C4 Picasso csomagtértálca egy speciálisan tervezett, az autó csomagtartójába illeszkedő kiegészítő, mely megvédi az autó belső terét a szennyeződésektől, sérülésektől és egyéb káros hatásoktól. A termék kompatibilis a 2006-2013 között gyártott Citroen C4 Picasso modellekkel, és a 21919 cikkszámmal azonosítva.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, mely könnyen tisztítható és hosszú élettartamú. Az illeszkedése tökéletes a Citroen C4 Picasso csomagtartójához, így maximális védelmet nyújt a itt tárolt holmiknak. A tálcának köszönhetően nem kell aggódnod a koszos, nedves vagy egyéb sérülést okozó tárgyak miatt, hiszen ezek elszórtan elhelyezve nem okozhatnak problémát a csomagtérben.

A csomagtértálca könnyen telepíthető a csomagtér aljára, és szinte azonnal használatba vehető. A pontos illeszkedésnek köszönhetően a tálcából semmi nem szivárog ki, így nem kell aggódnod a folyadékok esetleges kiszivárgása miatt sem. A termék praktikus kialakításának köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrizheted autód csomagterét.

A CITROEN C4 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2013) ideális választás minden olyan Citroen C4 Picasso tulajdonos számára, aki fontosnak tartja autója belső terének védelmét és tisztaságát. Nyugodtan tárold benne az autózáshoz szükséges felszereléseket, bevásárlószatyrokat, sporteszközöket vagy bármilyen más holmit anélkül, hogy azok kárt okoznának autódnak.

Védd meg autód csomagterét praktikusan és hatékonyan a CITROEN C4 PICASSO CSOMAGTÉRTÁLCA-val, és élvezd az autózás minden előnyét tiszta és rendezett körülmények között!
Adatok
Cikkszám:
21919
Kiegészítő termékek