Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT LATITUDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2015)
RENAULT LATITUDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2015)
16 990 Ft
14 990 Ft

RENAULT LATITUDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2015)

RENAULT LATITUDE CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2015)
RENAULT LATITUDE (2011-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
RENAULT LATITUDE (2011-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
RENAULT LATITUDE (2011-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
RENAULT LATITUDE (2011-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
12
Kezdete: 2024.05.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
14 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Renault Latitude csomagtértálca ideális kiegészítője autód csomagterének, melynek cikkszáma 21370. Ez a prémium minőségű termék kifejezetten az 2011-2015 között gyártott Renault Latitude modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagterebe, hogy megvédje azt a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, ami könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik. Az alján lévő bordázott mintázat megakadályozza a holmik elcsúszását, így biztonságosan szállíthatod azokat anélkül, hogy azok egyik helyről a másikra mozognának.

A csomagtértálca könnyen beilleszthető az autó csomagterébe, és igazodik az ott lévő forma és méretekhez. Nem szükséges módosításokat végrehajtani az autón, egyszerűen csak helyezd be a csomagtérbe és máris kész vagy a használatra.

Ez a csomagtértálca segít megőrizni autód csomagterét az esetleges sérülésektől és foltoktól, így hosszabb ideig megőrizheted autód belső tisztaságát és esztétikáját. Emellett könnyen kivehető és tisztítható, így könnyedén karbantarthatod és frissen tarthatod azt.

Ha szeretnéd megvédeni autód csomagterét, és biztonságosan szállítani a holmikat, akkor a Renault Latitude csomagtértálca tökéletes választás számodra. Praktikus, strapabíró és könnyen használható, így egyaránt ideális választás mindennapos használatra és hosszabb utazásokhoz is. Ne hagyd, hogy az autód csomagtere sérüléseket szenvedjen, válassz minőségi védelmet és biztonságot a Renault Latitude csomagtértálca segítségével!
Adatok
Cikkszám:
21370
Kiegészítő termékek