Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI ELANTRA (MD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2016)
HYUNDAI ELANTRA (MD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2016)
17 990 Ft
16 990 Ft

HYUNDAI ELANTRA (MD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2016)

HYUNDAI ELANTRA (MD) CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2016)
HYUNDAI ELANTRA (MD) (2011-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
HYUNDAI ELANTRA (MD) (2011-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Hyundai Elantra (MD) csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan az adott autótípushoz tervezett tartozék, amely megkönnyíti és rendszerezetté teszi az autó csomagterét. A talpazat tökéletesen illeszkedik az autó csomagteréhez, így biztosítva a maximális védelmet a padlóburkolatnak és az autó belső részeinek.

Ez a csomagtértálca készült tartós, könnyen tisztítható anyagból, így könnyen kezelheti és tisztán tarthatja azt. A talpazat anyaga ellenáll a folyadékoknak és az egyéb szennyeződéseknek, így védve az autó belső terét a káros hatásoktól. Emellett a talptextúra és a peremkialakítás biztosítja, hogy a csomagok stabilan és biztonságosan helyezkedjenek el az autó csomagterében, így megelőzve azok csúszkálását és összetörését.

A Hyundai Elantra (MD) csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható az autóból, így rugalmasan alkalmazkodhat az adott helyzethez és igényhez. Praktikus megoldás a mindennapi használat során, és ideális választás azoknak, akik értékelik az autójuk tisztaságát és rendjét.

A cikkszám: 21339 jelzi, hogy ez a konkrét csomagtértálca kifejezetten a 2011 és 2016 közötti Hyundai Elantra (MD) modellekhez készült. Fontos megjegyezni, hogy ez a tartozék kizárólag ezen autótípusokhoz alkalmazható, és más modellekhez nem kompatibilis.

Összességében a Hyundai Elantra (MD) csomagtértálca praktikus és stílusos kiegészítője lehet az autódnak, amely segít megőrizni az autó csomagterét tisztán és rendezetten, miközben védi annak belső részeit a sérülésektől és szennyeződésektől. Ha szeretnéd praktikussá tenni az autó belső terét, akkor érdemes fontolóra venni ezt a tartozékot a Hyundai Elantra (MD) modelledhez.
Adatok
Cikkszám:
21339
Kiegészítő termékek