Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT FREEMONT CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2017)
FIAT FREEMONT CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2017)
16 990 Ft
15 990 Ft

FIAT FREEMONT CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2017)

FIAT FREEMONT CSOMAGTÉRTÁLCA (2011-2017)
FIAT FREEMONT (2011-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT FREEMONT (2011-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FIAT FREEMONT (2011-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT FREEMONT (2011-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Fiat Freemont csomagtértálca kiváló választás az autója hátsó csomagterének védelmére és optimalizálására. Ez a praktikus kiegészítő magas minőségű anyagokból készült, és pontosan illeszkedik autója csomagteréhez, így megakadályozza a sérüléseket és a koszosodást a csomagtérben.

A csomagtértálca nagy méretű és strapabíró, így könnyedén elviseli a nehezebb vagy koszosabb tárgyak súlyát és használatát. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyen tisztán tartható, és könnyedén kiemelhető a csomagtérből, ha például takarítani szeretnénk alatta.

A 21337-es cikkszámmal ellátott Fiat Freemont csomagtértálca egy olyan kiegészítő, amely a mindennapi használat során is nélkülözhetetlen segítséget nyújt. Használatával nemcsak csökkenthetjük a csomagtérben levő tárgyak mozgását, de akár a csepegések és más folyadékok által okozott károkat is megelőzhetjük.

A Fiat Freemont csomagtértálca nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az autó csomagtérének. Így nemcsak a használhatóságot növeli, de a belső tér dizájnját is javítja.

Összességében a Fiat Freemont csomagtértálca egy kiváló választás az autója védelmére és rendszerezésére, és hozzájárul a kényelmes és tiszta csomagteret biztosítani. Ne habozzon, rendeljen egyet még ma, és élvezze az autója csomagterének rendszerezettségét és tisztaságát!
Adatok
Cikkszám:
21337
Kiegészítő termékek