Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DOBLO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
FIAT DOBLO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
15 490 Ft
14 490 Ft

FIAT DOBLO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)

FIAT DOBLO CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
FIAT DOBLO (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 SZEMÉLYES)
FIAT DOBLO (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (5 SZEMÉLYES)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 490 Ft
15 490 Ft
Részletek
A Fiat Doblo csomagtér tálcája egy kiváló minőségű kiegészítő termék, mely ideális választás lehet a 2009 és 2015 közötti évjáratú autókhoz. A 21336 cikkszámmal ellátott tálcát azért tervezték, hogy védelmet nyújtson az autó csomagtartójának, megóvva azt a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől.

Az autó csomagtér tálcája hozzájárul ahhoz, hogy autója belső tere mindig tiszta és rendezett legyen. A kialakításának köszönhetően könnyedén tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. A precízen illeszkedő tálcának köszönhetően minden részletre odafigyelve védi meg az autó csomagtartójának alját és oldalait a sérülésektől.

A Fiat Doblo csomagtér tálcája strapabíró anyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és nem deformálódik meg a használat során. Az időjárás viszontagságainak is ellenáll, így akár a téli hónapokban is megfelelő védelmet nyújt a csomagtér számára. A tálcát könnyedén felhelyezheti és eltávolíthatja a csomagtartóból.

A termék pontos méretei és formája gondosan meg vannak tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a Fiat Doblo csomagtartójához anélkül, hogy bárhol is elmozdulna. A modern és letisztult designja pedig jól passzol az autó belső teréhez, és felüdülést jelent az esztétikus megjelenés terén.

Összességében a Fiat Doblo csomagtér tálcája praktikus és stílusos kiegészítője lehet autójának, mely védelmet nyújt a csomagterének és hozzájárul az autó ápolt megjelenéséhez. Ne hagyja, hogy a kosz és sérülések elrontsák autója belső terét, válassza a megbízható és minőségi tálcát a Fiat Doblo számára!
Adatok
Cikkszám:
21336
Kiegészítő termékek