Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C6 CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2012)
CITROEN C6 CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2012)
17 990 Ft
16 990 Ft

CITROEN C6 CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2012)

CITROEN C6 CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2012)
CITROEN C6 (2005-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN C6 (2005-2012) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Citroen C6 csomagtértálca egy kiváló minőségű, praktikus kiegészítő a 2005 és 2012 közötti évjáratú modellekhez. A cikkszáma 21331 és az autó csomagtartójába tökéletesen illeszkedik, segítve ezzel a tartozások rendben tartását és védelmét.

Ez a csomagtértálca kiváló minőségű, ellenálló anyagból készült, így könnyedén tisztítható és nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. Megakadályozza a csomagtér karcolódását, szennyeződését és nedvesedését. A pontos méretezésnek köszönhetően pedig tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába, biztosítva a maximális védelmet és kényelmet.

A Citroen C6 csomagtértálca egyszerűen és gyorsan beépíthető az autóba, így nincs szükség szakember segítségére sem. A különleges kialakításnak köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

Ez a csomagtértálca ideális választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagterét a mindennapos használat során bekövetkező sérülésektől és szennyeződésektől. Praktikus és esztétikus megoldás, amely hosszú távon is szolgálja felhasználóját.

Ha Ön is szeretné biztosítani autója csomagterének optimális védelmét és rendben tartását, válassza a Citroen C6 csomagtértálcát! Ez a kiváló minőségű kiegészítő minden elvárásnak megfelel, és hosszú élettartammal rendelkezik. Ne hagyja, hogy autója csomagtere sérüléseket szenvedjen, vegyen egy Citroen C6 csomagtértálcát még ma!
Adatok
Cikkszám:
21331
Kiegészítő termékek