Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG (2009-2015)
SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG (2009-2015)
11 990 Ft
10 990 Ft

SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG (2009-2015)

SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG (2009-2015)
SUZUKI ALTO (2009-2015) GUMISZŐNYEG
SUZUKI ALTO (2009-2015) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű, precízen méretezett autószőnyeg, mely kifejezetten a 2009 és 2015 között gyártott Suzuki Alto modellekhez lett tervezve. A cikkszáma 21311, ami lehetővé teszi a könnyű azonosítást és a megfelelő illeszkedést az autó belső térében.

Ez a gumiszőnyeg speciálisan kialakított és gyártott, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó padlójához, megvédve azt az esetleges sérülésektől és kosztól. Ezáltal hosszú távon is megőrzi autója belső tisztaságát és esztétikai megjelenését.

A Suzuki Alto gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatók róla a szennyeződések és a foltok. Emellett a szőnyeg textúrája is biztosítja a megfelelő tapadást, így minimalizálva a csúszás veszélyét vezetés közben.

Az autószőnyeg egyaránt szolgál esztétikai és funkcionalitási szempontból is. A pontos illeszkedés és a megfelelő rögzítés garantálja, hogy a szőnyeg nem mozdul el használat közben, így biztonságos és kényelmes vezetést biztosítva.

A SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG a gyártása során magas minőségű anyagok felhasználásával, precíz kidolgozással és sok éves tapasztalattal készül. Ezáltal garantáltan hosszú élettartamú és megbízható kiegészítője lesz autójának belső terének.

Függetlenül attól, hogy az autóját használja mindennapi közlekedésre vagy hosszabb utazásokra, a SUZUKI ALTO GUMISZŐNYEG segít megóvni autóját és növeli a belső tér esztétikai értékét. Ne habozzon, vásárolja meg most, és élvezze az autózáshoz nyújtott plusz kényelmet és védelmet!
Adatok
Cikkszám:
21311
Kiegészítő termékek