Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT GRAND SCENIC (JZ) GUMISZŐNYEG (2009-2016)
RENAULT GRAND SCENIC (JZ) GUMISZŐNYEG (2009-2016)
12 490 Ft
11 490 Ft

RENAULT GRAND SCENIC (JZ) GUMISZŐNYEG (2009-2016)

RENAULT GRAND SCENIC (JZ) GUMISZŐNYEG (2009-2016)
RENAULT GRAND SCENIC (JZ) (2009-2016) GUMISZŐNYEG (Rigum)
RENAULT GRAND SCENIC (JZ) (2009-2016) GUMISZŐNYEG (Rigum)
RENAULT GRAND SCENIC (JZ) (2009-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
RENAULT GRAND SCENIC (JZ) (2009-2016) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Renault Grand Scenic (JZ) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus autótartozék, ami tökéletesen illeszkedik a 2009 és 2016 között gyártott Grand Scenic modellekhez.

Ez a gumiszőnyeg a jármű belsejének védelmére lett tervezve, hogy megóvja az autó padlóját a kosztól, portól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől. A speciális anyaga ellenáll az időjárási viszontagságoknak, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.

A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Grand Scenic padlójához, így nem csúszkál vagy mozdul el a vezetés közben. Az anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és takarítható, így mindig tiszta és friss marad az autó beltere.

A cikkszám: 21300 azt jelzi, hogy ez a termék specifikusan a Renault Grand Scenic (JZ) modellekhez lett tervezve és készítve. Így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik az autó belsejéhez, és optimális védelmet nyújt a padlónak.

Ez a gumiszőnyeg nemcsak praktikus és funkcionális, de esztétikailag is szép és stílusos kiegészítője lehet az autó belső térnek. Az elegáns fekete szín és a letisztult design tökéletesen passzol a Renault Grand Scenic belső kialakításához, így nemcsak védelmet nyújt, de még szebbé is teszi az autó belső tereit.

Összességében a Renault Grand Scenic (JZ) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és esztétikus autótartozék, ami tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának, miközben stílust és eleganciát visz az autó belső terébe. Ha szeretné megóvni autója padlóját és egyben esztétikusan is kiegészíteni annak belső terét, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás lehet az Ön számára.
Adatok
Cikkszám:
21300
Kiegészítő termékek