Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT PARTNER GUMISZŐNYEG (1996-2008)
PEUGEOT PARTNER GUMISZŐNYEG (1996-2008)
12 090 Ft
11 090 Ft

PEUGEOT PARTNER GUMISZŐNYEG (1996-2008)

PEUGEOT PARTNER GUMISZŐNYEG (1996-2008)
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) GUMISZŐNYEG (Rigum)
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) GUMISZŐNYEG (Rigum)
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Peugeot Partner gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus kiegészítő a gépkocsid számára. Ez a specifikus gumiszőnyeg ideális választás a Peugeot Partner 1996 és 2008 közötti modellekhez, hiszen pontosan illeszkedik az autó padlójára, és maximális védelmet nyújt az esetleges szennyeződések és kopás ellen.

A cikkszám alapján könnyen azonosíthatod és megtalálhatod ezt a terméket a Peugeot kiegészítők széles választékában. A 21290 cikkszámú gumiszőnyeg magas minőségű anyagokból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható használatot.

A gumiszőnyeg speciális kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik az autód padlójához, és nem csúszkál el használat közben. A texturált felületének köszönhetően pedig kiválóan tapad és biztosítja a vezetés közbeni stabilitást. Emellett könnyen tisztítható és mosható, így könnyedén megtarthatod autód szőnyegét frissen és tisztán.

A Partner gumiszőnyeg azért is ideális választás, mert védi az autód eredeti szőnyegét a kosztól, nedvességtől, kopástól és egyéb káros hatásoktól. Ezáltal megőrzi autód belső tisztaságát és esztétikai értékét hosszú távon.

Válaszd a Peugeot Partner gumiszőnyeget a kiváló minőség, a tökéletes illeszkedés és a megbízható védelem érdekében! Ne hagyd, hogy autód belső tere elhasználódjon és koszos legyen, válaszd ezt a prémium kiegészítőt, és élvezd az autóvezetés komfortját és élvezetét minden nap!
Adatok
Cikkszám:
21290
Kiegészítő termékek