Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG (1996-2008)
PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG (1996-2008)
10 090 Ft
9 190 Ft

PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG (1996-2008)

PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG (1996-2008)
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) (FURGON) GUMISZŐNYEG
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) (FURGON) GUMISZŐNYEG
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) (FURGON) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
PEUGEOT PARTNER (1996-2008) (FURGON) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 900 Ft
9 190 Ft
10 090 Ft
Részletek
A PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű autókiegészítő termék, mely tökéletesen illeszkedik a 1996 és 2008 között gyártott Peugeot Partner furgonokhoz. A gumiszőnyeg cikkszáma 21289, és számos előnnyel rendelkezik az autósok számára.

Ez a gumiszőnyeg egyedülállóan tervezett, hogy maximális védelmet biztosítson az autó padlójának. Kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A szőnyeg speciális anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és mosható, így mindig friss és tiszta marad.

A gumiszőnyeg kialakítása pontosan illeszkedik a Peugeot Partner furgon padlójához, így nem csúszkál vagy mozdul el vezetés közben. Ezáltal biztosítja a biztonságos és stabil vezetést minden körülmények között. Emellett az autó beltere is esztétikusabbá válik a szőnyeg használatával.

A PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG praktikus és hasznos kiegészítő minden autós számára, aki szereti gondoskodni járműve tisztaságáról és állapotáról. A szőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyedén karbantartható és cserélhető szükség esetén.

Ha Ön is szeretné megvédeni autója padlóját és egyben esztétikusabbá tenni belső térét, válassza a PEUGEOT PARTNER (FURGON) GUMISZŐNYEG-et! Ezzel a kiegészítővel garantáltan elégedett lesz, és autója is hálás lesz Önnek a védelemért és a gondoskodásért. Ne habozzon, és szerezze be most ezt a kiváló minőségű gumiszőnyeget a biztonságos és komfortos vezetés érdekében!
Adatok
Cikkszám:
21289
Kiegészítő termékek