Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL VIVARO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)
OPEL VIVARO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)
11 490 Ft
10 490 Ft

OPEL VIVARO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)

OPEL VIVARO (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)
OPEL VIVARO (FURGON) (2001-2014) GUMISZŐNYEG (Rigum)
OPEL VIVARO (FURGON) (2001-2014) GUMISZŐNYEG (Rigum)
OPEL VIVARO (FURGON) (2001-2014) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
OPEL VIVARO (FURGON) (2001-2014) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
Az Opel Vivaro furgon gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, pontosan illeszkedő autó kiegészítő, amelyet speciálisan terveztek és gyártottak az Opel Vivaro (2001-2014) típusú járművek számára. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlózatához, védelmet nyújtva az eredeti kárpitnak a kosz, sár, nedvesség és egyéb szennyeződések ellen.

Ez a gumiszőnyeg cikkszáma 21283, és széles körű védelmet biztosít az autó padlójának, megőrizve annak esztétikus megjelenését és értékét. A kiváló minőségű anyagból készült gumiszőnyeg ellenáll a kopásnak és a hosszú távú használatból eredő sérüléseknek. Könnyen karbantartható, egyszerűen tisztítható, ami hosszú élettartamot biztosít számára.

Az Opel Vivaro furgon gumiszőnyeg praktikus kiegészítője az autó belső terének, amely nemcsak védi az autó padlóját a szennyeződésektől, de könnyen és gyorsan is takarítható, így mindig tiszta és rendezett marad az autó belső tere. Az anyaga ellenálló és tartós, így hosszú távon is kiváló védelmet nyújt a padlónak.

A gumiszőnyeg egyszerűen behelyezhető az autó padlójára, és nem csúszik el a vezetés közben sem. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a lábaink kényelmesen pihenhetnek rajta, és kellemes tapintású anyagból készült, így még kényelmesebbé teszi az autóban töltött időt.

Összességében az Opel Vivaro furgon gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos kiegészítője lehet az autódnak, amely védelmet nyújtva megőrzi az autó belső terét. Kisbefektetés nagy haszon, hiszen a gumiszőnyeg hosszú távon is megvédi az autó padlóját, és könnyen tisztítható, így mindig tisztán és rendezetten tarthatod autód belső terét. Ezzel az autó kiegészítővel gondoskodhatsz arról, hogy autód mindig csillogó tisztaságban ragyogjon.
Adatok
Cikkszám:
21283
Kiegészítő termékek