Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

OPEL AGILA I. GUMISZŐNYEG (2000-2008)
OPEL AGILA I. GUMISZŐNYEG (2000-2008)
11 490 Ft
10 490 Ft

OPEL AGILA I. GUMISZŐNYEG (2000-2008)

OPEL AGILA I. GUMISZŐNYEG (2000-2008)
OPEL AGILA I. (2000-2008) GUMISZŐNYEG
OPEL AGILA I. (2000-2008) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
Az Opel Agila I. gumiszőnyeg tökéletes kiegészítője lehet autód belső térnek, ha a maximális védelem, praktikum és esztétika fontos számodra. Ez a kiváló minőségű termék speciálisan az 2000-2008 közötti Opel Agila I. modellekhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést és védelmet biztosít az autód padlójának.

A gumiszőnyeg cikkszáma: 21282, az Opel Aigla I.-hez kompatibilis és pontosan illeszkedik az autód padlójára, így nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem segít megőrizni az autó belső terét is. A magas minőségű, strapabíró anyagnak köszönhetően hosszú távon is megtartja formáját és színét, valamint könnyen tisztítható is.

Az Opel Agila I. gumiszőnyeg kialakítása és anyaga garantálja, hogy a szőnyeg könnyen tisztán tartható legyen, így a mindennapos használat során is könnyedén eltávolíthatók róla a szennyeződések és a kosz. Emellett a szőnyeg gumírozott alsó felülete biztosítja, hogy ne csúszkáljon az autó padlóján, így a vezetés során semmilyen kényelmetlenséget nem fog okozni.

Az Opel Agila I. gumiszőnyeg egyaránt védelmet nyújt az eső, hó, sár, homok és egyéb szennyeződések ellen, amelyek könnyen bekerülhetnek a gépkocsid belső terébe. A szőnyeg könnyedén és gyorsan a helyére illeszthető, így akár otthon is egyszerűen felhelyezheted és eltávolíthatod, amikor szükséges.

Ha az Opel Agila I. gumiszőnyeg mellett döntesz, garantáltan hosszú távon megőrzöd autód padlóját, és a kényelmet és higiéniát is szem előtt tartod. Ne habozz, válaszd a minőséget és a megbízhatóságot az Opel Agila I. gumiszőnyeg esetében!
Adatok
Cikkszám:
21282
Kiegészítő termékek