Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN PRIMASTAR (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)
NISSAN PRIMASTAR (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)
11 490 Ft
10 490 Ft

NISSAN PRIMASTAR (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)

NISSAN PRIMASTAR (FURGON) GUMISZŐNYEG (2001-2014)
NISSAN PRIMASTAR (FURGON) (2001-2014) GUMISZŐNYEG
NISSAN PRIMASTAR (FURGON) (2001-2014) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Nissan Primastar furgon gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, tartós és praktikus autó kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az 2001 és 2014 között gyártott modellekhez. A 21279 cikkszámmal ellátott termék speciálisan tervezett, hogy megvédje az autó belső részét a szennyeződésektől, nedvességtől és egyéb káros hatásoktól.

A gumiszőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló gumi, amely hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosít. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csak esztétikailag mutat jól, de biztonságos és kényelmes környezetet is teremt az utazáshoz.

A szőnyeg kiválóan véd az autó belső részét a kosztól, sártól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől, így könnyen tisztán tartható és hosszú távon megőrzi az autó értékét. Ráadásul könnyedén lehúzható és tisztítható, így akár csak néhány lépésben ismét az eredeti állapotába hozható.

A Nissan Primastar furgon gumiszőnyeg nemcsak praktikus és védelmet nyújtó kiegészítő, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz az autó belső térnek. Az elegáns fekete szín és az egyedi design tökéletesen illeszkedik a jármű belső kialakításához, így garantáltan emeli az autó összképét.

Ha szeretné megóvni és megjelenését is felfrissíteni Nissan Primastar furgonját, akkor a 21279 cikkszámmal ellátott gumiszőnyeg ideális választás lehet Önnek. Ne hagyja, hogy az autó belső része koszos, károsodott legyen, válassza a tartós, stílusos és praktikus gumiszőnyeget, hogy hosszú távon is élvezhesse Nissan Primastarjának kényelmét és esztétikáját.
Adatok
Cikkszám:
21279
Kiegészítő termékek