Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN MICRA (K12) GUMISZŐNYEG (2003-2010)
NISSAN MICRA (K12) GUMISZŐNYEG (2003-2010)
12 190 Ft
11 190 Ft

NISSAN MICRA (K12) GUMISZŐNYEG (2003-2010)

NISSAN MICRA (K12) GUMISZŐNYEG (2003-2010)
NISSAN MICRA (K12) (2003-2010) GUMISZŐNYEG
NISSAN MICRA (K12) (2003-2010) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Nissan Micra gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autótartozék, mely tökéletesen illeszkedik a 2003 és 2010 között gyártott K12-es típusú járművek belső terébe. A termék cikkszáma: 21276, és a Nissan Micra tulajdonosok számára ideális választás lehet a jármű belső tisztaságának és védelmének megőrzésére.

Az autószőnyeg fontos része az autó belső kialakításának, hiszen segít megőrizni a padlót az alapvető kopásoktól, szennyeződésektől és nedvességtől. Ezek a gumiszőnyegek tartós anyagból készülnek, és könnyen tisztíthatók, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Nissan Micra gumiszőnyeg kialakítása precíz, hogy pontosan passzoljon az autó belső téréhez. A termék könnyen beszerelhető, és egyszerűen eltávolítható a takarításhoz vagy cseréhez. A talpazatokon található csúszásgátló mintázat biztosítja, hogy a szőnyegek helyén maradjanak a használat során.

Ezek a gumiszőnyegek könnyedén tisztíthatók és karbantarthatók, ami fontos szempont az autó belső higiéniájának fenntartásában. Csak egyszerűen ki kell venni a szennyeződött szőnyeget az autóból, le kell törölni vagy le kell mosni, majd vissza kell helyezni a helyére.

A Nissan Micra gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. Az autó belső kialakításának egészét feldobhatja, és egyéni stílust kölcsönözhet a járműnek. A szőnyegek elérhetők különböző színekben és mintázatokban is, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és autójának stílusának megfelelőt.

Összességében a Nissan Micra gumiszőnyeg egy kitűnő beruházás lehet az autó belső tisztaságának és védelmének megőrzésére. Kényelmet és praktikumot biztosít tulajdonosa számára, miközben esztétikus megjelenést kölcsönöz az autónak. Ne hagyja ki ezt az árucikket, és gondoskodjon autója belső tisztaságáról és védelméről a Nissan Micra gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
21276
Kiegészítő termékek