Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MAZDA 2 (DY) GUMISZŐNYEG (2002-2007)
MAZDA 2 (DY) GUMISZŐNYEG (2002-2007)
11 990 Ft
10 990 Ft

MAZDA 2 (DY) GUMISZŐNYEG (2002-2007)

MAZDA 2 (DY) GUMISZŐNYEG (2002-2007)
MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMISZŐNYEG
MAZDA 2 (DY) (2002-2007) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Mazda 2 (DY) gumiszőnyeg ideális választás az autók belső tisztaságának megőrzésére és védelmére. A minőségi anyagokból készült, precízen illeszkedő termék optimális védelmet nyújt az autó padlójának minden részére.

A cikkszám alapján könnyen azonosítható és beszerezhető ez a praktikus kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik a Mazda 2 (DY) típusú autó padlójára. A gumiszőnyeg nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az autónak, de könnyen tisztítható anyagának köszönhetően könnyen karbantartható is.

Az ilyen típusú gumiszőnyegek nemcsak az autó padlóját védik a kosztól, porfelhőtől és nedvességtől, hanem könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók is, így folyamatosan biztosítható az autó belsejének higiénikus környezete. A strapabíró anyagból készült gumiszőnyegek hosszú távú használatot garantálnak, így érdemes befektetni egy ilyen kiegészítőbe az autó védelme érdekében.

A Mazda 2 (DY) gumiszőnyeg segít megóvni autója eredeti kárpitozását a mindennapi kopástól és károsodástól, ezáltal megőrizheti autója értékét hosszú távon. A pontosan illeszkedő gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető az autó padlójára, és biztonságosan rögzíthető, így nem mozdul el vezetés közben sem.

Az autó belső részének szépségének megőrzése mellett a Mazda 2 (DY) gumiszőnyegek nagyban hozzájárulnak a vezetési kényelemhez is, hiszen kellemes tapintású felületet biztosítanak a lábak számára.

Az ilyen típusú gumiszőnyegek nemcsak praktikusak és esztétikusak, de hosszú távú védelmet biztosítanak az autó padlójának. Így a Mazda 2 (DY) gumiszőnyeg ideális választás minden olyan autótulajdonosnak, aki fontosnak tartja autója higiéniai körülményeinek fenntartását és az autó értékének megőrzését.
Adatok
Cikkszám:
21265
Kiegészítő termékek