Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA PRIUS (XW30) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)
TOYOTA PRIUS (XW30) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)
17 490 Ft
16 490 Ft

TOYOTA PRIUS (XW30) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)

TOYOTA PRIUS (XW30) CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2016)
TOYOTA PRIUS (XW30) (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
TOYOTA PRIUS (XW30) (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
TOYOTA PRIUS (XW30) (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
TOYOTA PRIUS (XW30) (2010-2016) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 490 Ft
17 490 Ft
Részletek
A Toyota Prius (XW30) csomagtértálca egy praktikus kiegészítő, amely segít rendszerezni és védeni az autó csomagterét. A termék speciálisan a 2010-2016-os évjáratú Toyota Prius modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a csomagtér méreteihez.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, ami ellenáll az ütéseknek és a kopásnak. A tálcának köszönhetően könnyen elkerülheted, hogy a csomagtér belseje összepiszkolódjon vagy megsérüljön a szállított tárgyaktól. Emellett a tálcának köszönhetően könnyebben rendezheted el a csomagokat, így biztosítva a maximális térkihasználtságot.

A csomagtértálca egyszerűen telepíthető, csak helyezd a csomagtér aljára és már használatra kész is. A termék könnyen eltávolítható és tisztítható, így egyszerűen karbantarthatod az autó csomagterét.

A Toyota Prius csomagtértálca (XW30) cikkszáma: 21222, ami biztosítja, hogy megfelelő módon megfelel a Te autód modelljének. Az eredeti Toyota kiegészítő biztosítja a tökéletes illeszkedést és minőséget, így hosszú távon is hibátlanul működik.

Ha szeretnéd rendszerezni és védeni az autód csomagterét, és egyszerűen kezelni a szállított tárgyakat, akkor válaszd a Toyota Prius csomagtértálcát (XW30). Ezzel a kiegészítővel könnyedén áttekintheted a csomagokat és megelőzheted az esetleges sérüléseket a csomagtérben. Az eredeti Toyota kiegészítő biztosítja a minőséget és a tartósságot, így hosszú távon ismegbízhatóan szolgálhatja az autód.
Adatok
Cikkszám:
21222
Kiegészítő termékek