Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
12 990 Ft
11 990 Ft

TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)

TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
TOYOTA URBAN CRUISER (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
TOYOTA URBAN CRUISER (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
TOYOTA URBAN CRUISER (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
TOYOTA URBAN CRUISER (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015) egy kiváló minőségű autókiegészítő termék, melyet speciálisan a Toyota Urban Cruiser típusú gépkocsikhoz terveztek. A csomagtértálca cikkszáma 21218, és hozzájárul ahhoz, hogy autójának csomagtere rendezett és tiszta legyen.

Ez a csomagtértálca nagy előnye, hogy pontosan illeszkedik az adott autó modelljéhez, így tökéletes védelmet nyújt a csomagtérben szállított tárgyaknak. A magas szélek és a speciális anyagból készült felület segít megakadályozni a folyadékok kiömlését és a csomagtér károsodását, így nem kell aggódnia a kiszóródó folyadékok vagy a sérülések miatt.

A TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA könnyen tisztítható és karbantartható, tehát könnyen megtarthatja autójának csomagterét hosszú távon is. Ráadásul a jól megtervezett textúrájának köszönhetően nem csúszkál, így a szállított tárgyak biztonságban maradnak a szállítás során.

Ez a csomagtértálca nem csak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítője lehet autójának belső terének. Az elegáns design és az fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz az autónak, így egyaránt szolgálja a funkcionalitást és a megjelenést.

Összességében a TOYOTA URBAN CRUISER CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015) egy kiváló választás annak érdekében, hogy autója csomagtere rendezett és védett legyen. Kiváló minőségű anyagból készült, könnyen tisztítható és hosszú távon is megtarthatja autója csomagterét. Ne habozzon, szerezze be még ma ezt a praktikus és esztétikus autókiegészítőt, hogy mindig rendben tarthassa járművét!
Adatok
Cikkszám:
21218
Kiegészítő termékek