Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SKODA YETI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
SKODA YETI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
11 190 Ft
10 190 Ft

SKODA YETI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)

SKODA YETI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2017)
SKODA YETI (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZERVÍZ PÓTKERÉKKEL SZERELT VÁLTOZAT) (DESIGN GUMI)
SKODA YETI (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZERVÍZ PÓTKERÉKKEL SZERELT VÁLTOZAT) (DESIGN GUMI)
SKODA YETI (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA  (SZERVIZ PÓTKERÉKKEL SZERELT VÁLTOZAT) (SZILIKON GUMI)
SKODA YETI (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZERVIZ PÓTKERÉKKEL SZERELT VÁLTOZAT) (SZILIKON GUMI)
SKODA YETI (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (TELJES MÉRETŰ PÓTKERÉK) (SZILIKON GUMI)
SKODA YETI (2009-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (TELJES MÉRETŰ PÓTKERÉK) (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
9
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 190 Ft
11 190 Ft
Részletek
A Skoda Yeti csomagtértálca egy kiváló minőségű, strapabíró és praktikus kiegészítő a Skoda Yeti típusú autókhoz, mely ideális eszköz a csomagtér szennyeződések és sérülések elleni védelmére. A csomagtértálca pontosan illeszkedik a Skoda Yeti csomagtérjébe, és megvédi azt a szennyeződésektől, trükköktől, cseppek és egyéb káros anyagoktól.

Ez a csomagtértálca kifejezetten a 2009-2017 közötti Skoda Yeti modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagtérfelületéhez, és nem engedi át a nedvességet vagy a kisebb szennyeződéseket. A csomagtértálca anyaga könnyen tisztítható, csúszásmentes, és tartós, így hosszú élettartamot biztosítva a csomagtérnek.

Ez a csomagtértálca ideális választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk csomagterét a mindennapi használat során felmerülő veszélyektől, és egyszerűen tisztán és rendben tartani azt. A csomagtértálca könnyen behelyezhető és kivehető az autóból, így könnyedén karbantartható, és megakadályozza, hogy az autó csomagtartójában összegyűljenek a szennyeződések.

A Skoda Yeti csomagtértálca (2009-2017) egy kiváló minőségű, tartós és praktikus kiegészítő, mely garantálja autója csomagterének hosszú élettartamát és tisztaságát. Ha szeretné megvédeni autója csomagterét a mindennapi használat során felmerülő veszélyektől, és egyszerűen tisztán tartani azt, akkor a Skoda Yeti csomagtértálca ideális választás Önnek. Ne hagyja, hogy az autója csomagtere beszennyeződjön vagy sérüljön, válassza a Skoda Yeti csomagtértálcát, és élvezze az autója tiszta és rendezett környezetét!
Adatok
Cikkszám:
21213
Kiegészítő termékek