Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)
JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)
16 990 Ft
15 990 Ft

JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)

JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2010)
JEEP GRAND CHEROKEE (2005-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA
JEEP GRAND CHEROKEE (2005-2010) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Jeep Grand Cherokee csomagtértálca egy kiváló minőségű, tartós és praktikus kiegészítő a jármű belsejéhez. Ez a speciálisan tervezett tároló megoldás ideális lehet a 2005 és 2010 között gyártott Grand Cherokee modellekhez.

A csomagtértálca beépítése egyszerű és gyors, csak helyezze be a csomagtartó aljába, és máris használható. Ezzel az innovatív tartozékkal könnyedén rendezheti el a csomagjait, megakadályozva azok elmozdulását és a csomagtér károsodását. Így mindig rendezett és rendezett marad a csomagtartó, anélkül hogy aggódnia kellene a holmijainak a mozgásáról és a sérüléséről.

A Grand Cherokee csomagtértálca kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak, sérülésnek és szivárgásnak is. A tartós műanyagból készült tároló könnyen tisztítható és karbantartható, csak egyszerűen törölje le nedves ruhával szennyeződéseit. Emellett a csomagtértálca könnyű és nem fog többletsúlyt jelenteni az autó súlyában, így nem befolyásolja a jármű teljesítményét.

Az ilyen csomagtértálca használata nemcsak praktikus, hanem biztonságos is. Megakadályozza a csomagok elmozdulását és a csúszást, amely megakadályozhatja a lehetséges baleseteket. Ezenkívül a rendszerezett csomagtér könnyű hozzáférést biztosít az Ön számára a szükséges tárgyakhoz, így nagyban elősegíti az utazás kényelmét és hatékonyságát.

Összességében a Jeep Grand Cherokee csomagtértálca (2005-2010) 21190 cikkszámmal rendelkezik egy prakikus és stílusos tartozékként az autóhoz. Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék rendszerezni és biztonságban tudni a csomagjaikat a Grand Cherokee csomagtartójában. Legyen szó bevásárlástól, sportfelszerelésekről vagy bármilyen más holmiról, ez a csomagtértálca minden igényt kielégít, és még stílusos megjelenést is kölcsönöz az autó belsejének. Ne habozzon, válassza ezt a minőségi kiegészítőt és élvezze az autózás kényelmét és praktikumát.
Adatok
Cikkszám:
21190
Kiegészítő termékek