Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (1998-2005)
JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (1998-2005)
16 990 Ft
15 990 Ft

JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (1998-2005)

JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA (1998-2005)
JEEP GRAND CHEROKEE (1998-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA
JEEP GRAND CHEROKEE (1998-2005) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA tökéletes kiegészítője lehet autód csomagtartójának, hiszen segít rendben tartani a kisebb tárgyakat, és megakadályozza azok elmozdulását a vezetés közben. Ez a tartólap speciálisan tervezett és kifejlesztett a 1998-2005 között gyártott Jeep Grand Cherokee modellekhez, így tökéletesen illeszkedik a jármű csomagterébe.

A 21189-es cikkszámú csomagtértálca szilárd műanyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az precíziós szerszámokkal lett megmunkálva, így pontos illeszkedést biztosít a csomagtér aljához. Az anyag UV-stabilizált, tehát nem fog elszíneződni és eltorzulni a hosszú távú használat során sem.

A csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, egyszerűen lehúzható a csomagtérből, és vízzel lemosható a szennyeződésektől. Kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és szállítható, nincs szükség speciális szerszámokra vagy kiegészítőkre a beszereléshez.

A tartólap megvédi a csomagtér alját az esetleges folyadékok, piszok és egyéb szennyeződések ellen, így az autó beltere mindig tiszta marad. Emellett segítségével könnyen szervezheted a csomagokat és tárgyakat a csomagtérben, így nem fognak zörögni és elmozdulni a vezetés közben.

Összességében a JEEP GRAND CHEROKEE CSOMAGTÉRTÁLCA praktikus és esztétikus kiegészítője lehet autódnak, ami hozzájárul a kényelmes és tiszta utazási élményhez. Ne hagyd figyelmen kívül autód csomagterét, és szerezd be ezt a minőségi tartólapot, mely garantáltan hasznos és praktikus lesz a mindennapok során.
Adatok
Cikkszám:
21189
Kiegészítő termékek