Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JEEP COMPASS CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)
JEEP COMPASS CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)
15 990 Ft
14 990 Ft

JEEP COMPASS CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)

JEEP COMPASS CSOMAGTÉRTÁLCA (2006-2014)
JEEP COMPASS (2006-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
JEEP COMPASS (2006-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Jeep Compass csomagtértálca egy strapabíró és praktikus kiegészítő az autó belső teréhez. Ezek az egyedi méretű csomagtartó tálcák speciálisan tervezettek és gyártottak a 2006 és 2014 között gyártott Jeep Compass modellekhez. A cikk száma 21185 segítségével könnyen azonosíthatóak a megfelelő kiegészítők az adott modellhez.

Ez a csomagtértálca tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójához, és hatékonyan védi a belső teret a szennyeződésektől, folyadékoktól és egyéb káros hatásoktól. A tartós anyagból készült csomagtértálca könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú távon is kiváló védelmet nyújt a csomagoknak és az autó belső terének.

Az autóban való utazás során gyakran felmerülő probléma, hogy különböző tárgyakat kell szállítani, amelyek esetenként koszosak vagy nedvesek lehetnek. Ez a csomagtértálca megoldást nyújt erre a problémára, hiszen könnyedén lehelyezhető a csomagtérbe, így biztosítva a tiszta és rendezett környezetet az autóban.

Az extra magas pereme révén a csomagtértálca hatékonyan megakadályozza a folyadékok és szennyeződések szivárgását az autó belső terébe, így biztosítva a csomagok és a csomagtér tisztaságát. Emellett a csúszásmentes anyag segít abban, hogy a tárgyak ne mozduljanak el vagy ne csússzanak el a szállítás során.

A Jeep Compass csomagtértálca könnyen és gyorsan telepíthető az autó csomagtartójába, így időt és energiát takaríthatunk meg a használata során. A praktikus és esztétikus kialakítású csomagtértálca tökéletes kiegészítője lehet bármely Jeep Compass belső terének, és hozzájárulhat a kényelmesebb és tisztább utazáshoz.
Adatok
Cikkszám:
21185
Kiegészítő termékek