Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD GRAND C-MAX CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2019)
FORD GRAND C-MAX CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2019)
16 990 Ft
15 990 Ft

FORD GRAND C-MAX CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2019)

FORD GRAND C-MAX CSOMAGTÉRTÁLCA (2010-2019)
FORD GRAND C-MAX (2010-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FORD GRAND C-MAX (2010-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
FORD GRAND C-MAX (2010-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FORD GRAND C-MAX (2010-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Ford Grand C-Max csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő az autóba, amely segítségével könnyedén rendszerezheted és védeni tudod az autó csomagterét. A cikkszáma 21184, és az 2010 és 2019 közötti évjáratú Ford Grand C-Max modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába.

Ez a csomagtértálca kiváló minőségű anyagból készül, ami ellenálló és tartós, így hosszú éveken keresztül szolgálja majd a használóját. A tálcát könnyedén be lehet helyezni és kivenni a csomagtartóból, így akár gyorsan is át lehet alakítani a csomagtér elrendezését, amikor szükséges. A tálcát könnyű tisztítani és karbantartani is, így mindig könnyen akár csillogó tisztaságban tartható az autó csomagtartója.

A Ford Grand C-Max csomagtértálca segítségével effektíven ki lehet használni a csomagtér tágas terét, és lehetőség van rá, hogy biztonságosan szállítsuk vele az árut, hogy az ne sérüljön vagy ne mozduljon el az utazás során. Praktikus kiegészítője lehet az autónak, amely segít a rend és a rendszerezés megőrzésében, és megkönnyíti az autó használatát a mindennapokban.

Ha szeretnéd még jobban kihasználni a Ford Grand C-Max csomagtartójának lehetőségeit, és szeretnél több rendet teremteni benne, akkor ez a csomagtértálca ideális választás lehet számodra. Ne habozz, szerezd be ma még ezt a kiváló minőségű és praktikus kiegészítőt az autódhoz, és élvezd az egyszerűbb és kényelmesebb autóhasználatot!
Adatok
Cikkszám:
21184
Kiegészítő termékek