Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DODGE NITRO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
DODGE NITRO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
15 490 Ft
14 490 Ft

DODGE NITRO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)

DODGE NITRO CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
DODGE NITRO (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
DODGE NITRO (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 490 Ft
15 490 Ft
Részletek
A Dodge Nitro csomagtértálca ideális kiegészítője az autónak, amely megkönnyíti a csomagok szállítását és védi az autó csomagtérét a szennyeződésektől és sérülésektől. A tartósság és a funkcionalitás a termék fő jellemzői, amelyet a legmagasabb minőségű anyagok és precíz gyártási folyamatok garantálnak.

A csomagtértálca teljesen az autó gyári méreteire van szabva, így tökéletes illeszkedést biztosít a csomagtérben. Könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú éveken át megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását. Az anyaga rugalmas és strapabíró, így könnyen hordozza a nehéz tárgyakat anélkül, hogy megsérülne.

Az installáció egyszerű és gyors, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szaktudásra a beszereléshez. Egyszerűen csak helyezze be a tartót a csomagtérbe, és már használhatja is. A csomagtértálca megakadályozza, hogy a csomagok elcsússzanak vagy felboruljanak vezetés közben, így biztonságosabbá teszi az autóban való utazást.

A Dodge Nitro csomagtértálca egyaránt hasznos lehet mind az általános mindennapi használat során, mind utazások alkalmával. Védi az autó belső részeit a kosztól, nedvességtől és egyéb káros hatásoktól, így megőrzi az autó értékét és esztétikáját. A praktikus és stílusos kiegészítő tökéletes választás minden Dodge Nitro tulajdonos számára.

Ne kockáztasson az autó csomagtere védelme és a biztonság szempontjából. Vásároljon egy Dodge Nitro csomagtértálcát még ma, és élvezze a könnyed és zavartalan utazást az autóban. A 21181-es cikkszámú csomagtértálca garantált minőséget és megbízhatóságot kínál az Ön számára.
Adatok
Cikkszám:
21181
Kiegészítő termékek