Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LEXUS RX 330 GUMISZŐNYEG (2003-2006)
LEXUS RX 330 GUMISZŐNYEG (2003-2006)
13 090 Ft

LEXUS RX 330 GUMISZŐNYEG (2003-2006)

LEXUS RX 330 GUMISZŐNYEG (2003-2006)
LEXUS RX 330 (2003-2006) GUMISZŐNYEG
LEXUS RX 330 (2003-2006) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

13 090 Ft
Részletek
A Lexus RX 330 gumiszőnyeg kiváló minőségű kiegészítője lehet autód belső terejének. Ez a termék speciálisan az 2003 és 2006 között gyártott Lexus RX 330 modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik autód padlójához.

A gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt az autó belső terének, megóvva a padlót az esetleges szennyeződésektől, foltoktól, és sérülésektől. A kiváló minőségű anyagból készült szőnyeg könnyen tisztítható, így akár csak egy nedves törlővel is könnyedén eltávolíthatod róla a koszt vagy a foltokat. Ezáltal autód belső tere mindig tiszta és rendezett marad.

Az 2003-2006 közötti Lexus RX 330 modellekhez tervezett gumiszőnyeg pontosan illeszkedik autód padlójához, és biztosítja a megfelelő védelmet a nedves és sáros időjárási viszonyok között is. Az anyaga ellenálló és hosszú élettartamú, így hosszú távon is megőrzi kiváló állapotát.

A gumiszőnyeg könnyen telepíthető, egyszerűen csak be kell helyezni az autó padlójára, és rögzíteni a megfelelő pontokra. Ezáltal gyorsan és egyszerűen kicserélheted az elhasználódott vagy koszos szőnyeget az új, friss darabra.

Összességében a Lexus RX 330 gumiszőnyeg praktikus és strapabíró kiegészítője lehet autód belső terének, biztosítva a megfelelő védelmet és higiéniai körülményeket. A stílusos megjelenése pedig még tovább fokozza autód belső tereinek kényelmét és esztétikai értékét.
Adatok
Cikkszám:
21114
Kiegészítő termékek