Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LAND ROVER DISCOVERY III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2009)
LAND ROVER DISCOVERY III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2009)
16 990 Ft
15 990 Ft

LAND ROVER DISCOVERY III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2009)

LAND ROVER DISCOVERY III. CSOMAGTÉRTÁLCA (2004-2009)
LAND ROVER DISCOVERY III. (2004-2009) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LAND ROVER DISCOVERY III. (2004-2009) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Land Rover Discovery III. csomagtértálca egy kiváló minőségű kiegészítő, amelyet a 2004 és 2009 között gyártott modellekhez terveztek. A termék cikkszáma 21094, így könnyen azonosítható a megfelelő típusú autóhoz.

Ez a csomagtértálca speciálisan a Land Rover Discovery III. járművek csomagterébe lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a padlóburkolatnak és megakadályozza a szennyeződések, folyadékok bejutását a jármű belső terébe. A csomagtértálca pontosan illeszkedik a jármű padlójához, így stabilan és biztonságosan tartja magát a helyén.

A csomagtértálca anyaga kiváló minőségű, erős és ellenálló műanyagból készült, így hosszú évekig kitartóan szolgálja majd a járművet. A felülete könnyen tisztítható és mosható, így könnyedén lehet eltávolítani róla a szennyeződéseket vagy folyadékokat.

Ez a csomagtértálca nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó kiegészítő a Land Rover Discovery III. belső teréhez. Tökéletesen illeszkedik a jármű stílusához és designjához, így nemcsak védelmet nyújt a csomagtér burkolatának, de még szebbé is teszi az autó belső terét.

A Land Rover Discovery III. csomagtértálca könnyen és gyorsan telepíthető a járműbe, nincs szükség speciális eszközökre vagy bonyolult beállításokra. Egyszerűen csak helyezze el a csomagtértálcát a megfelelő helyre a csomagtérben, és máris készen áll a használatra.

Összességében a Land Rover Discovery III. csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő, amely nemcsak védelmet nyújt a jármű csomagtéri burkolatának, de még szebbé is teszi az autó belső terét. Ha szeretné megóvni a Land Rover Discovery III. csomagtérpadlóját és egyben stílusos kiegészítőt szeretne hozzá, akkor ez a termék ideális választás Önnek.
Adatok
Cikkszám:
21094
Kiegészítő termékek