Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LAND ROVER FREELANDER II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
LAND ROVER FREELANDER II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
16 990 Ft
15 990 Ft

LAND ROVER FREELANDER II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)

LAND ROVER FREELANDER II. CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2014)
LAND ROVER FREELANDER II. (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LAND ROVER FREELANDER II. (2007-2014) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Land Rover Freelander II csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett tartozék, mely tökéletes védelmet nyújt az autó csomagterének. A termék cikkszáma 21093 és 2007 és 2014 közötti évjáratú Land Rover Freelander II modellekhez ajánlott.

A csomagtértálca könnyen beilleszthető az autó hátuljában lévő tároló rekeszbe, és tökéletesen illeszkedik a csomagtér alakjához. A tartósság és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a tálcának ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és a vegyszereknek is, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt a csomagtérnek.

A csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, egyszerűen lemosható vízzel vagy tisztítószerrel. A speciális kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítható a csomagteréből, így egyszerűen tisztítható és karbantartható.

A tartozék segít abban, hogy a csomagtere rendezett és tiszta legyen, valamint megóvja az autó belső részét a szennyeződésektől és sérülésektől. A csomagtértálca segít megőrizni az autó értékét és esztétikus megjelenését hosszú távon is.

Amennyiben Land Rover Freelander II autóval rendelkezik, és szeretné megőrizni csomagterét, akkor válassza a 21093 cikkszámú csomagtértálcát. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés garantálja, hogy hosszú távon is elégedett lesz a termékkel, és autója csomagtere mindig tiszta és rendezett marad. Ne hagyja, hogy a csomagtér szennyeződjön vagy sérüljön, válassza a Land Rover Freelander II csomagtértálcát a legjobb védelem érdekében.
Adatok
Cikkszám:
21093
Kiegészítő termékek